Never Say Never ......Baby !!! |
Autor | Wiadomość |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 |
|
| hipopotam napisał/a: | question1 napisał/a: | ja bym sie nie zdecydowal na zadnego typu stosunki z facetem. ja mam taki system myslenia i wartosci, ze po prostu nie moglbym. i zadne przekonania mnie do tego nie zacheca. chyba, ze pranie mozgu przez ruskich mafiozow | bez urazy ale uważam ze niepowinno się wyrażać na tematy których się nie zna- mądrzej jest je przemilczeć. |
jestem za | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 |
|
| ja syopiam z facteami mam jzu ich sporo na koncie cyz to 18-20latkowie praciwy, czy geje lub biseksualisci w wieku 20-28lat, ktorzy maja zony lub laski, nie ma roznicy, skoro natura tak stworzyla MNie i innych ze maja na to ochote podneicaja ich meskei ciala to naturty sie nie oszukuje. Kazdy robi to co mu sprawia przyjemnosc! | |
| |
 |
question1 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 61 | Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006 |
|
| Cytat: | bez urazy ale uważam ze niepowinno się wyrażać na tematy których się nie zna- mądrzej jest je przemilczeć. |
zatem - milczę | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| question1 napisał/a: | Cytat: | bez urazy ale uważam ze niepowinno się wyrażać na tematy których się nie zna- mądrzej jest je przemilczeć. |
zatem - milczę | nie fochuj się nam, karzda wypowiedz jest mile widziana byle tylko nie była zbyt pochopna i obrażała innych | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
neroboy Dołączył: 04 Kwi 2006 Posty: 12 | Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 |
|
| Poza tym kto wie najlepiej jak podniecić faceta ? . . . drugi facet | _________________
| |
| |
 |
Lolek69 Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 7 | Wysłany: Wto 18 Kwi, 2006 |
|
| Ja miałałem taka sytuacje ze... przytulałem sie ze swoim przyjacielem, pewnego razu zaczelismy sie całowac. Nie uważam sie ze homo! Co o tym myslicie? | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Sro 19 Kwi, 2006 |
|
| Lolek69 napisał/a: | Ja miałałem taka sytuacje ze... przytulałem sie ze swoim przyjacielem, pewnego razu zaczelismy sie całowac. Nie uważam sie ze homo! Co o tym myslicie? |
Romantycznie... Podoba mi się | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| to kiedy sie wszyscy spotykamy ? | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| skad jestesmy???
ja BYDGOSZCZ:P | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 |
|
| love508 napisał/a: | to kiedy sie wszyscy spotykamy ? | a ten tylko o sexie myśli...A GDZIE KINO I KWIATY?
Ps kielce | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
|