Chowanie penisa |
Autor | Wiadomość |
sakreble Dołączył: 06 Sty 2006 Posty: 5 | Wysłany: Czw 23 Mar, 2006 |
|
| tez nie bardzo widze efekty a cwicze juz okolo 2 miesiecy tez nieregularnie jedynie po treningu jest znacznie wiekszy ale dzien pozniej znow taki sam
wogole mam dziwny problem bo tak to nie jest taki maly ale jak pochodze troche w "majtkach" to sie tak jakby chowa, kurczy i jest naprawde maly nie wiem co zrobic | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 25 Mar, 2006 |
|
| penis jest plastyczny ale ma swoje ograniczone gabaryty...kiedy to zrozumiecie? stwierdzilbym, ze fizycznie jest to cialo "ciekle" czyli scisliwe i rozciagliwe, jedynie w okreslonym czasie...
a ogolnie jest niezmienny (jedynie reaguje na poziom dostarczanego hormonu)
nie mozna nadmuchac balona zbytnio mocno bo po prostu peknie...
sakreble: twoj "skarb" intensywnie reaguje na temperature otoczenia i na dotyk (ubrania): wiec sie nie martw za wczasu... | |
| |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 |
|
| zobacz jakies kolorowe pismo lub film
to moze powroci do swoich MAX wymiarow | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dariob5 Dołączył: 09 Gru 2006 Posty: 5 | Wysłany: Czw 01 Lut, 2007 Dot.Tematu cofniety penis |
|
| Prawdopodobnie nie tylko Ty masz taki problem,dotyczy wielu mężczyzn a wszystko przez temperature .Penis i jądra muszą regulować temperature aby własciwie funkcjoowały | |
| |
 |
harman Dołączył: 31 Maj 2008 Posty: 3 Skąd: W-Wa | Wysłany: Wto 03 Cze, 2008 Re: Dot.Tematu cofniety penis |
|
| Dariob5 napisał/a: | Prawdopodobnie nie tylko Ty masz taki problem,dotyczy wielu mężczyzn a wszystko przez temperature .Penis i jądra muszą regulować temperature aby własciwie funkcjoowały |
taaa... nie jestes sam! ale nie jest to pzyjemny problem bo sam nad tym ubolewam. przeszkadza mi to bardzo jak mi sie "chowa" i go nie widać jak już pisałem w podobnym temacie zmuszony jestem poddać sie operacji wydłużania. wiem ze jest to drogi zabieg ale jesli uzyskam min 2 cm wiecej w stanie spoczynku to doda mi to pewnosci siebie co chyba jest bezcenne w wiekszosci przypadkow dla mnie. | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 |
|
| Jedyne czego potrzebujesz to chyba kobiety która doda Ci pewności siebie, bo na pewno nie operacji, najpierw skontaktuj się z lekarzem/urologiem, czy warto się poddać takiemu zabiegowi w Twoim przypadku.. | |
| |
 |
SmarujRogala Wiek: 32 Dołączył: 02 Paź 2010 Posty: 36 Skąd: Łobez | Wysłany: Sob 02 Paź, 2010 |
|
| Pokaż zdjęcie w optymalnej erekcji, jak pochodzisz w majtkach i w spoczynku. Łatwiej będzie coś powiedzieć na temat twojego penisa | _________________ Alfons Hitler ,,WALENIE JEST SUPER" | |
| |
 |
|