Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     co to za plamka???
Autor Wiadomość
inspektor84 

Wysłany: Czw 14 Sty, 2010   co to za plamka???

prorszę o jakieś sugestie.

[ Dodano: Nie 17 Sty, 2010 ]
????????????

[ Dodano: Pon 01 Lut, 2010 ]
ktos ma jakis pomysł

[ Dodano: Wto 09 Lut, 2010 ]
nie ma nikt pomysłu???? :(

jkkjjkhj_295x198.jpg
Plik ściągnięto 6398 raz(y) 6,61 KB

thundercat 

Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010   

dołanczam sie do pytania, kilka dni temu zrobiło mi sie coś podobnego, mysle że to jakiś grzyb ale wole to usłyszać od kogos kto sie zna, dziś zaczołem smarować clotrizeum, czy jakoś tak, bo miałem w domu, ale powiedzcie czy dobrze robie i czy konieczna jest wizyta u lekarza?

andrzejgadarr 

Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010   

to dajnie że sie dołanczasz ale wiesz, po chooy (!) wy wszystkie zmiany na penisie smarujecie CLOTRIMAZOLUM (taa, klotimałzoleum lepiej brzmi)? Za niedługo będziecie go polecać na próchnice zębów. Wielkie polskie samoleczenie, bo każdy jest lekarzem i wie najlepiej czym się leczyć i kij z tym czy to grzybica czy nie trzeba posmarować clotrimazolem. Grzybica ma swoje objawy do których odsyłam cię na forum bo było to już 100 razy pisane.

penis.com.pl
masturbator
thundercat 

Wysłany: Czw 30 Wrz, 2010   

ależ absolutnie nie jestem sam lekarzem tylko poprostu żeby dostac sie w polsce do lekarza trzeba albo wiele cierpliwośći albo pieniędzy. smaruje clotrimazolum, bo kiedyś kupiłem i pomogło mi ( a w ulotce jest napisane że pomaga na różne rodzaje grzybów) więc pomyslałem że raczej nie zaszkodzi. a sam nie jestem lekarzem bo własnei po to pytam na forum ( niestety nie znalałezłem innego tematu który by mi pomógł wiec napisałem w tym).

Wystarczy wyjaśnień? więc może ktos cos pomoże tylko konkretnie!

mm_23 

Wysłany: Nie 13 Lut, 2011   

Mam dokładnie to samo. Jedną, malutką, ale ciemniejszą od tej ze zdjęcia plamkę i drugą, większą, ale za to znacznie jaśniejszą. Co to u licha jest? Naprawdę nikt nie wie, co to może być, czemu się pojawiło i jak się tego pozbyć? :| Bądźcie ludźmi, pomóżcie :( Nie chcę mieć łaciatego fiu... :?

[ Dodano: Pią 25 Lut, 2011 ]
Na serio nikt nie wie, co to? :|

Odpowiedz do tematu