problem z sikaniem | Autor | Wiadomość | Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010 |
|
| brekus napisał/a: | ale durne odpowiedzi dajecie |
Jesteś następny. | | | |  | kukuleczka123 Wiek: 35 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 11 Skąd: PL | Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 |
|
| Boski89 napisał/a: | Skoro temat z sikaniem związany, to i ja się wypowiem. A raczej się spytam. A mianowicie:
Niemal zawsze, kiedy sikam, to ciśnienie w fujarze jest małe. Jeżeli chce, żeby było większe, to muszę mocno "przeć". Często mam tak, że czuje, że jak kończę, to jeszcze mi się wydaje że "trochę jeszcze mam" do wysikania, ale nie leci. Prawdziwy Meksyk, to jest dopiero, jak idę spać. Bo tak - idę do klopa zrobić siku. Wracam i kładę się do łóżka. I czuje, że jeszcze się nie wysikałem do końca. I wracam do kibla i mocno "pre" i zawsze jeszcze trochę poleci. Generalnie, to ciśnienie mam słabe, ale... Nawet jak się dużo napije i nawet jak muszę przytrzymać przez długi czas, to potem jak sikam, to te ciśnienie i tak nie jest za duże.
Zawsze jak mój stary idzie się odlać do kibla, to słychać, jak leje - długo i z "bardzo mocnym ciśnieniem". Czemu ja mam inaczej? |
Mam identyczny, o ile nie wiekszy problem...
I to jest raczej zwiazane z psychika, stety lub niestety:)
Ja mam tak, ze moge nie sikac caly dzien, ale jak jestem np na uczelni, to przed KAZDYM wykladem i przed KAZDYMI zajeciami musze sie wysikac, nawet jak mi sie nie chce...
W przeciwnym wypadku mam niesamowite parcie... Wiem, testowalem. Najlpsze jest wtedy, gdy wychodze z sali, udaje sie do kibelka, a tam leci tyle, co kot naplakal...
Bez wysikania sie TUz przed snem nie zasne. Niektorzy ida, jeszcze wejda na kompa, tv, klada sie i spia. Jest to klopotliwe, zwlaszcza w mieszkaniu studenckim. Siedzac dluzej w nocy po prostu ich budze i sie wk*rwiaja...
Jakby mi ktos powiedzial, z czym jest to dokladnie zwiazane, do jakiego lekarza sie udac...
Bylbym baaardzo wdzieczny.
pzdrR | | | |  | Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 |
|
| kukuleczka123, podejrzewam , że jest to spowodowane blokada psychiczną, a jakbyś chcial udać się do lekarza to takimi sprawami zajmuje się urolog | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|