Głupie pytanie... |
Autor | Wiadomość |
marioo91 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 9 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 08 Sie, 2010 Głupie pytanie... |
|
| Witam!
Ostatnio można powiedzieć depilowałem swoje jądra ( czytaj przycinałem włoski nożyczkami ). Ostatnio czyli około ponad miesiąc temu. Patrząc teraz zauważyłem , że pojawił sie jeden jakby siwy włosek i w niektórych miejscach również wyrastające włoski są nieco siwe.. Wiem, że to durne ale proszę oto, aby mnie nie wyśmiewać. Czy to normalne ?
Dzięki. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 09 Sie, 2010 |
|
| Yhm. Jak depilowałeś jądra jak na jądrach niema włosów?
Poza tym depilacja to całkowite usunięcie włosa przynajmniej od poziomu skóry (lub z pozbyciem się cebulki). A zmiana koloru? Jak już to spowodowana może być ocieraniem się włosów o bieliznę. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 |
|
| andrzejgadarr napisał/a: | Yhm. Jak depilowałeś jądra jak na jądrach niema włosów? |
Po pierwsze nie z czasownikami piszemy rozłącznie.
Po drugie nie ma co czepiać się słów, chodziło mu o mosznę, wiadomo o co chodzi.
Co do siwych włosów to nie sądzę, żeby miało to związek z przycinaniem nie martw się.
Każdy ma inaczej, widocznie tak po prostu masz.
Ja bym się tym na twoim miejscu w ogóle nie przejmował, bo golę sobie tam wszystko na zero, więc i tak koloru nie widać | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pią 13 Sie, 2010 |
|
| normalne, taka twoja uroda, jeśli będziesziesz zawsze golił na gładko to problem zniknie | _________________ TereFere. | |
| |
 |
|