drożdzyca wszystko na ten temat |
Autor | Wiadomość |
mk20 Wiek: 35 Dołączył: 10 Sie 2010 Posty: 3 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 10 Sie, 2010 drożdzyca wszystko na ten temat |
|
| Czesc chcialbym sie dowiedziec jak wyglada zycie z kandydoza a mianowicie czy mozna zakazic partnerke po przebytym leczeniu i gdy wszystko jest niby ok jak czesto sa nawroty i czy słyszeliscie cos o szczepionce gynatren i czy mozna sie poprostu z tego calkowicie wyleczyc zeby nie bylo nawrotów i sprzet sprawny | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 10 Sie, 2010 |
|
| Oczywiście zażywasz cały czas kompleks witamin B? Jeśli są nawroty, gdzieś wokół Ciebie albo w Tobie jest tego przyczyna- albo osłabiony organizm (np. zbyt częste picie alkoholu, częsty wysiłek fizyczny itd.) albo coś od czego się zarażasz.
Najpierw trzeba zlikwidować źródło a potem całkowicie wyleczyć drożdżycę, objawowo (np. maście działające miejscowo) oraz przyczynę przyjmując leki doustne np. Fluconazole. I cały czas, codziennie łykać vitaminum B compositum. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
mk20 Wiek: 35 Dołączył: 10 Sie 2010 Posty: 3 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 10 Sie, 2010 |
|
| Czyli rozumiem ze czesty wysilek fizyczny nie jest wskazany ?
[ Dodano: Wto 10 Sie, 2010 ]
a czy przestrzegacie diety ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 10 Sie, 2010 |
|
| Tzn. chodzilo mi o częsty wysiłek powodujący wycieńczenie organizmu bez czasu na regenerację i nie koniecznie wysiłek typu noszenie worków z cementem na budowie tylko tryb życia nie zbyt dobry dla organizmu.
A dieta- normalna- zdrowa i do tego suplementacja witaminy B która zapobiega atakom grzybów. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
mk20 Wiek: 35 Dołączył: 10 Sie 2010 Posty: 3 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 10 Sie, 2010 |
|
| A jesli chodzi o kontakt z partnerka zakladajac ze ona jest calkowiacie zdrowa , dermatolog powiedzial mi ze u kobiet z kazdym cyklem pojawiaja sie drozdze i chcialbym sie zapytac jak to wyglada w praktyce czy to oznacza ze caly czas bede sie od niej zarazal i czy po przebytym leczeniu istnieje mozliwoc ze zaraze ja tym majac na uwadze jej dobro wolal bym tego uniknac
dzieki za info
dodam ze moje leczenie wyglada tak pimafucort z chlotrimazolem na przemian chlotrimazol na noc pimafucort na dzien przez 2 tyg do tego jedna tabletka flumyconu .
a czy slyszeliscie cos o szczepionce gynatren ja jak probowalem znalesc cos na ten temat to bbyly same opinie kobiet i twierdzily one ze pomaga ale na 2 -3 lata moze krócej
a jeszcze czy moge zarazic tym inne osoby np pijac z jedej butelki | |
| |
 |
|