Narosl, góz, czy przemieszczony trzon? |
Autor | Wiadomość |
franus Dołączył: 08 Paź 2008 Posty: 6 Skąd: Kielce | Wysłany: Nie 12 Paź, 2008 Narosl, góz, czy przemieszczony trzon? |
|
| Od kilku dni na intrumencie pojawil sie problem. Niewidoczny, dlatego bez fotki. W dotyku wydaje sie byc czyms w rodzaju wystajacej chrzastki (material w stylu tego z przegrody nosowej), ksztalt jakby łuski, jak u ryby, przylegajacej do fujary, ktora lekko wychodzi poza cialo, tzn. lezy wzdluz i na koncu jakby troche odstawala od trzonu. Pojawia sie tylko podczas wzwodu, gdy porucznik spi to w tamtym miejscu jest elastyczny i wydaje sie ze nic nie ma. Dotykajac tego nie odczowam bolu, poprostu niepokoi mnie sama obecnosc tego czegos. Jestem przekonany, ze to nic zwiazanego ze skora, tylko z trzonem. Przeszukalem wiele stron wszystkich dzialow, ale nikt nie mial chyba nic podobnego. Nie szalalem jakos specjalnie, jesli zostalo to spowodowane mechanicznie to chyba tylko przez spanie na brzuchu . Piszac tutaj oczekuje, ze moze ktos pomoze dojsc do tego co to jest. Wiem, ze najlatwiej byloby isc do rodzinnego i ewentualnie dostac skierowanie do urologa, ale to odpada. Dzieki za zainteresowanie i wszelkie rady.
|
 |
Plik ściągnięto 7486 raz(y) 3,62 KB |
| |
| |
 |
marcc Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 5 Skąd: Poznań | Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 |
|
| byłes u lekarza?mam cos podobnego i niewiem co robic... | |
| |
 |
tournament [Usunięty] | Wysłany: Sro 10 Gru, 2008 |
|
| ZADŻEBIOZA | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
marcc Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 5 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 13 Gru, 2008 |
|
| ??? | |
| |
 |
Sie ma Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 11 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 09 Sie, 2010 Hej! |
|
| Zauważyłem kiedyś u mnie coś podobnego. Nic z tym nie robie. To chyba przerośniete wewnętrzne więzadło. Pozdro | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 09 Sie, 2010 |
|
| nie sądzisz, że autor tematu w ciągu 2 lat sobie juz poradził? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Sie ma Dołączył: 09 Sie 2010 Posty: 11 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 10 Sie, 2010 Hej! |
|
| Mam nadzieję. Bywają tacy, co martwią sie latami. Pozdro | |
| |
 |
|