Jaką długość uznacie za najlepszą? |
Autor | Wiadomość |
Rivaldo Dołączył: 18 Lip 2005 Posty: 123 | Wysłany: Pią 31 Mar, 2006 Jaką długość uznacie za najlepszą? |
|
| Wszedzie sie rozpisujecie i chwalicie kto ile ma nie wiadomo czy to prawda czy fałsz bo kto to sprawdzi wiec moze zadajmy inne troszke pytanie i raz na zawsze dowiemy sie JAKĄ DŁUGOŚĆ PENISA (CHODZI RÓWNIEŻ O GRUBOŚĆ) UZNACIE ZA ODPOWIEDNIĄ czyli taką że wiecej nie potrzeba a mniej to dla was za mało.
Nie sugerować sie innymi odpowiedziami ,mówcie prawde bo przecież i tak nikt wam w gacie nie bedzie zagladał.
Ja odpowiadam tak:
Mam 16 cm długości i 13 grubości(obwodu)
Uważam ze 16-18 to odpowiednia długośc i chyba nie trzeba sie jej wstydzic
Odpowiednia grubośc to 14-16
15 i ponizej to troche malo ale i tak mozna tym posówac partnerke
20 i wiecej to smierc i tortury dla kazdej kobiecej pochwy.
Jeszcze jedno ta strona pierwotnie jest o powiekszaniu wiec napiszcie jakie sa wasze metody powiekszania | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 31 Mar, 2006 Re: Jaką długość uznacie za najlepszą? |
|
| Rivaldo napisał/a: |
20 i wiecej to smierc i tortury dla kazdej kobiecej pochwy.
|
nie wydaje mi się.... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 31 Mar, 2006 |
|
| Ja powiem tak, kobieca pochwa ma dlugosc 12 cm rozciaga sie do 15..
Wiec meski penis jak dla mnie nie wiecej niz 16 bo tym +1 cm mozna juz panienke rozerwac.. grubość to hmm.. tak z 14.. nie wiecej
Oczywiscie, sa wynaturzenia kobiet.. dla ktorej 20cm to malo (obwodu to samo).
Podane wymiary to tak u ogolnione.. bo sa i mniejsze pochwy i wieksze.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pią 31 Mar, 2006 |
|
| trup napisał/a: | Ja powiem tak, kobieca pochwa ma dlugosc 12 cm rozciaga sie do 15..
Wiec meski penis jak dla mnie nie wiecej niz 16 bo tym +1 cm mozna juz panienke rozerwac.. grubość to hmm.. tak z 14.. nie wiecej
Oczywiscie, sa wynaturzenia kobiet.. dla ktorej 20cm to malo (obwodu to samo).
Podane wymiary to tak u ogolnione.. bo sa i mniejsze pochwy i wieksze.. |
z tymi 20 cm zapominacie o tym, ze immisja nie koniecznie musi byc glegoka ("na chama do konca"), poza tym od tego jest wlasnie wiele pozycji, by wybrac sobie te, ktore zadnemu z partnerow nie sprawiaja bolu
szczerze, jak slysze, ze ktos sie rozchodzi dlatego, ze nie zgral/a sie w lozku z partnerem, czy cierpial/a jakies straszne katusze to jest mi smutno, ze maja oni malo checi i wytrwalosci...no chyba ze to tylko pretekst by sie rozstac z innego powodu | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| Naga prawda hildegrant.
W ogóle co to za idiotyczny temat? Najlepsza długość?
Czy na tym forum są nieletni? Bo to strasznie infantylne. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
question1 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 61 | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| Cytat: | nie wiecej niz 16 bo tym +1 cm mozna juz panienke rozerwac |
i to sie nazywa rozrywka | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| ja mam 16 lat i 17 cm to chyba dobrze co nie?:) Pozdrawiam | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006 |
|
| Ja mam 27 lat długosc 18cm obwód 16-17cm.
WIdizełm w życiu i bawiłem sie około 190 fiutkami
i srednia dlugosc to 16-18cm a sredni obwod to 14-15
Takie sa wymiary u wiekszosci chloakow z ktorymi sie zabaiwalem
co do dlugosci i odpowawiadnich pomiarow to zapraszm na stronke:
http://republika.pl/penisinfo/rozmiary.htm | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Pon 10 Kwi, 2006 |
|
| cobi79 napisał/a: | Ja mam 27 lat długosc 18cm obwód 16-17cm.
WIdizełm w życiu i bawiłem sie około 190 fiutkami
i srednia dlugosc to 16-18cm a sredni obwod to 14-15
Takie sa wymiary u wiekszosci chloakow z ktorymi sie zabaiwalem
co do dlugosci i odpowawiadnich pomiarow to zapraszm na stronke:
http://republika.pl/penisinfo/rozmiary.htm | fajnie , według tej stronki mam dużego ale mój wyśniony rozmiar to19 / 16 a d tego to mi jeszcze trozkę brakuje...szczególnie w obwodzie bo mam tylko 13 | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
|