Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     filmy homo a reakcje facetów
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006   filmy homo a reakcje facetów

jak to jest - chłopaki brzydzicie się czy nie tych filmów ze 100% seksem męskim? :?:

Gość

Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006   nie

w żadnym wypadku się nie brzydzę;)

question1

Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006   

brzydzę i tego nie kryję.

penis.com.pl
tabletki penilarge
VanCote

Wysłany: Pon 17 Kwi, 2006   

Nie, nie brzydzę się.

* Postać: lis do Małego Księcia

pablos84

ja rowniez sie brzydze, nie chce i nie ogladam, kogos to kreci to oglada, proste!

Gość

Brzydze sie... ale les nie pogardze :wink:

Home

zdania podzielone , napewno dla mnie to dziwnie wyglada :/

Piotrek87

Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006   

czemu dziwnie? to chyba standard że hetero brzydzą stosunki homoseksualne między mężczyznami i raczej nieprzyjemnie by sie to oglądało. na samą myśl odrzuca mnie i większość facetów

VanCote

Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006   

Ale statystycznie co piatego nie.

Piotrek87

a tych 'co piątych' odrzuca stosunek między facetem a kobietą? albo lesbijski? chodzi mi o homo- nie bi- i też z ciekawości pytam ;)

VanCote

Myślę, że nic do końca nie jest białe lub czarne. Nie jeden heteroseksualny człowiek marzy o homoseksualnym seksie. Nigdy do tego się nie przyzna i tego nie zrobi. Tak samo z gejami. Na pewno części podobają się kobiety.
Ludzi nie można tak do końca podzielić nawet na tych co lubią tylko marzyć i tych co realizują te marzenia. Pewnie dla tego, że zależy to od samej treści marzenia.
Chyba nie o to chodzi by się z tym obnosić. A bywa tak, że zrealizowane marzenie rozczarowuje. Są jednak tacy, którzy cieszą się nawet z tego. Bo zawsze zyskują nowe doświadczenia.
Ciało ludzkie jest piękne. Kobiet i mężczyzn. Nic nie mogę poradzić na to, że to męskie ciało stawia mi włoski na całym ciele, że rozszerzają się źrenice i przyspiesza tętno. Jestem zwyczajnym facetem, na którego działają faceci.
Nie narzucam się nikomu ze swoją seksualnością. Nie biorę udziału w paradach, nie pikietuję. Cały czas czekam na NIEGO. Może kiedyś przyjdzie. Jeżeli nie, to umrę ze starości lub na coś, każdy kiedyś umrze a razem ze mną odejdą moje marzenia.

P.S.
By odpowiedzieć prosto na twoje pytanie - mnie nie odrzuca seks hetero ani les.

Piotrek87

no i dzieki za odpowiedź. to co poruszyłeś w poście to juz temat na osobną dyskusje i nie wiem czy tu moderacja nie będzie miała za złe jeśli off topick sie rozrośnie bo jestem tu 3gi dzień
ale oczywiście masz racje i jako myślący człowiek nie mam nic do homoseksualistów ale właśnie odrzuca obnoszenie się z gejostwem, eksponowanie rozwiązłości, publiczne czułości, parady itp. też jako faceta śmieszy mnie hmm 'zniewieszczenie' - powiedzmy zakładanie cukierkowych ubrań nadużywanie kosmetyków, nadmierne dbanie o wygląd, ale to już zdaża się i wśród hetero. oczywiście każdy powinien dbrać o higienę zdrowie itd ale to co sie czasem widzi jak np. publiczne używanie szminki czy golenie sie pod pachami w obecności kumpli bez skrempowania (np. na wycieczce) itd to już przesada (nie będe wymieniał wszystkich mi znanych przypadków bo nie ma po co)

snapee 

Wysłany: Wto 13 Cze, 2006   

nie brzydze sie;)

penis.com.pl
bathmate
lew966 

Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009   

nie brzydze sie

addam

Wysłany: Sro 16 Wrz, 2009   

Piotrek87 napisał/a:
ale oczywiście masz racje i jako myślący człowiek nie mam nic do homoseksualistów ale właśnie odrzuca obnoszenie się z gejostwem, eksponowanie rozwiązłości, publiczne czułości, parady itp. też jako faceta śmieszy mnie hmm 'zniewieszczenie' - powiedzmy zakładanie cukierkowych ubrań nadużywanie kosmetyków, nadmierne dbanie o wygląd, ale to już zdaża się i wśród hetero.

1.To hetero unikają publicznych czułości i nie eksponują rozwiązłości?
2.Piszesz "to już zdaża się i wśród hetero" - skąd wiesz kto był pierwszy? :P

Odpowiedz do tematu