Kompex - penis. |
Autor | Wiadomość |
kuba12 Wiek: 31 Dołączył: 13 Lip 2010 Posty: 12 Skąd: Kalisz | Wysłany: Sob 17 Lip, 2010 Kompex - penis. |
|
| jak zwykle mam jakis komplex a wiec : mam 16 lat ;P ... Mam 4 cm jak nie stoi a jak stoi to 16, licze od samych jąder. wiem ze to bylo a na dodatek mam krzywego w dol < bananek > zalamka na maxa , i pytanie tutaj. czy jak na 16 wiek pasuje i do ilu lat rosnie penis ? 2 pytanie jakie kondony trzeba kupowac daci link np na allegro lub cos, nazwe jakas, na taki rozmiar jak ja mam / | _________________ Potrzebujący w sprawach penisa | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 |
|
| MATKO! Rośnie do ok. 20 roku życia.
A prezerwatywy się kupuje w aptece lub ewentualnie w sklepie specjalistycznym. Kiedyś widziałem jak babcia stała w supermarkecie i dziurawiła szpilką prezerwatywy.
Nazwa: np. durex, unimil. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
kuba12 Wiek: 31 Dołączył: 13 Lip 2010 Posty: 12 Skąd: Kalisz | Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 |
|
| no apteka odpada bo teraz nie pojde i nie kupie bo przypal | _________________ Potrzebujący w sprawach penisa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 |
|
| No a kupisz w supermarkecie to ci pękną a poza tym kasjerka będzie czaiła co kupujesz+ 5 babć w kolejce do kasy za tobą. Allegro też nie pewne a czy opłaca się kupować gumkę za 1zł i płacić za przesyłkę 15zł? też się chyba nie opłaca. W sexshopie też nie kupisz bo tam trzeba mieć 18 lat żeby wejść. Więc zostaje apteka. I napewno pani aptekarka (lub pan aptekarz) ci nic nie powie, nie uśmiechnie się nawet bo nie może, bo go z roboty wywalą on tam tylko sprzedaje i ma wyjebane na to kto co kupuje. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 |
|
| a co za problem w supermarkecie,zawsze tam kupuje, a ze ktos widzi? niech sobie widzi, przeciez to moja sprawa tylko i wyłacznie,babciom nic do tego jak chca niech patrza - nieraz specjalnie kłade na wierzchu a co zabronią mi nic tych rzeczy | |
| |
 |
|
| No to właśnie wcześniej o tym napisałem. Niecałe pół roku temu szukając szamponu w dziale kosmetycznym widziałem jak babcia otwierała pudełka z gumkami i sprytnie każdą w samym środeczku przebijała szpilką, potem zapakowała do pudełka i odstawiła na półkę. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 |
|
| ale przeciez pudełka sa zafoliowane , to przeciez rozerwanego nie bierze sie nie? | _________________ aaa68 | |
| |
 |
|
| nie wszystkie są zafoliowane? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|
| aj widziałem tylko zafoliowane- przynajmniej durex tak | _________________ aaa68 | |
| |
 |
|
| No dureks tak, unimil od jakiegoś czasu już też chociaż te największe paczki też niekiedy folii nie mają. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 |
|
| Cześć Kubuś. Tego co dalej przeczytasz nie bierz za bardzo do siebie tylko postaraj się to przemyśleć. Po prostu nie mogłem się powstrzymać.
kuba12 napisał/a: | mam 16 lat |
Poważnie? Ja bym Ci nie dał więcej jak 10-11.
kuba12 napisał/a: | licze od samych jąder |
A po co tak się ograniczać. Ja swojego mierzę razem z kręgosłupem.
Z innych kwiatków:
kuba12 napisał/a: | jestem osoba ktora ma mase komplexow z członkiem |
Szukałeś u dziadka w szopie siekiery? Byłoby po kompleksach.
kuba12 napisał/a: | nawet jak dotykam ręka to czuje ból |
A próbowałeś uderzyć młotkiem? Co wtedy czujesz?
kuba12 napisał/a: | jak staram sie wyprotowac czlonka zeby nie byl krzywy do masakrycznie boli |
Podjedź do blacharza samochodowego - może się uda wyklepać.
I na koniec jeszcze prośba. Zanim następnym razem klikniesz na "wyślij" zawołaj babcię i poproś aby poprawiła Twoje wypociny. Bo z racji tego, że są wakacje nie poproszę Cię o czytanie tego na polskim i klasową analizę. Jak już zrozumiesz o co mi chodzi zacznij pytać o swoje problemy od nowa to postaramy się Ci pomóc.
Pozdrawiam. | |
| |
 |
|