Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Suchy żołądź, stulejka, brak napletka
Autor Wiadomość
ahhh 

Wysłany: Czw 08 Lip, 2010   Suchy żołądź, stulejka, brak napletka

Witam!

To mój pierwszy post na forum.
Mam na imię Stasiu, mam 16 lat, w wieku 11 lat przeszedłem zabieg stulejki..
Nie jestem wogóle z tego zadowolony, penis jest u podstawy węższy, w górę grubszy, przed samym żołędziem jest najgrubszy.. 17cm i wku****ący mnie brak napletka. Strasznie mi wstyd z tym.. Chciałbym w jakiś sposób przywrócić napletek, do tego żołądź jest strasznie suchy i są na nim malutkie brodaweczki (brodawczak ludzki czy jakoś tak).

Jak z tego wybrnąć, strasznie chciałbym odzyskać napletek, operacje są za drogie (no chyba, że to ostatnia 'deska' ratunku albo moi rodzice, którzy zgodzili sie na zabieg =_=').

Jak przywrócić napletek, nawilżyć żołądź i zlikwidować brodawki?
POMOCY!! :| :cry: :(

Pozdrawiam, Staszek.

andrzejgadarr 

Wysłany: Pią 09 Lip, 2010   

Cytat:
Jak przywrócić napletek

operacyjnie
Cytat:
nawilżyć żołądź

smarować kremem
Cytat:
zlikwidować brodawki

jesteś pewny że to HPV? a nie np. grudki perliste prącia?
Cytat:
penis jest u podstawy węższy, w górę grubszy, przed samym żołędziem jest najgrubszy

Przecież nie miałeś robionej całej plastyki penisa więc nawet bez usunięcia stulejki miałby on taki kształt.

ahhh 

Wysłany: Pon 12 Lip, 2010   

A być może to i grudki perliste, ale nie w tak zaawansowanym stadium jak widzę na internecie.

Interesuje mnie to czy np. mogę sądzić się ze szpitalem o odzyskanie napletka? :mrgreen: :mrgreen: Strasznie to śmiesznie brzmi, ale nie byłem wtedy tego świadomy, a jeśli teraz miałbym opcję, to poszedłbym na częściowe usunięcie stulejki.. Rodzice przegięli.. :evil:

Ile kosztuje rekonstrukcja napletka?

penis.com.pl
andropenis
andrzejgadarr 

Wysłany: Pon 12 Lip, 2010   

No to conajwyzej możesz mieć pretensje do rodziców. W wieku 11 lat oni za Ciebie decydują, takie jest prawo. A jeśli miałeś zabieg usunięcia stulejki widocznie było to konieczne i możesz szpitalowi naskoczyć.
A rekonstrukcja- zapewne kilkadziesiąt tysięcy złotych polskich. oczywiście wiąże się to z pobraniem skóry z innego miejsca i przeszczepieniu jako napletek.
Wiesz, są jakieś metody niby naciągania, niektórzy mówią że udało im się odzyskać napletek ale to za przeproszeniem gówno prawda. Można skórę naciągnąć ale nie na tyle żeby odzyskać napletek.

ahhh 

Wysłany: Sro 14 Lip, 2010   

Nie, no bez jaj - kilkadziesiąt?! :shock: Rozumiem 3-4 tysie, bo to i tak dużo.

andrzejgadarr 

Wysłany: Sro 14 Lip, 2010   

no kilka tysięcy to kosztuje jakieś tam zwykłe usunięcie napletka a ty chcesz całkowitą rekonstrukcję napletka, to nie jest tylko wziąć i uciąć i zszyć jak w przypadku stulejki tylko nacięcie skóry na penisie (prawdopodobnie jeszcze wcześniej jakieś zabiegi przygotowujące, np. powodujące lekkie naciągnięcie skóry) następnie pobranie skóry do przeszczepu z innego miejsca na ciele, przygotowanie jej i w końcu wszycie jako napletek.

ahhh 

Wysłany: Czw 15 Lip, 2010   

Uuu... Trochę kijowo się z tym czuję, wolałbym być normalny.. Co z tego, żę 17, jak brzydkie i wyschnięte.. :(

andrzejgadarr 

Wysłany: Czw 15 Lip, 2010   

JESTEŚ NORMALNY!!!! Weź przestań się użalać nad sobą. Napewno nie jest aż tak źle jak mówisz.

ahhh 

Wysłany: Sob 24 Lip, 2010   

A ty Andrzej wiesz chociaż jak to jest? Nikt prócz mojej rodziny bliskiej nie wie o tym, wstyd przy kumplach. Jaki kremik używać, wziąłem Nivea i jakoś nie widzę różnicy :)

andrzejgadarr 

Wysłany: Nie 25 Lip, 2010   

Jaki wstyd? To właśnie wstyd łazić ze stulejką bo ktoś boi się iść do lekarza. Żadna choroba nie jest powodem do wstydu (o ile nie jest efektem Twojego działania (no np. zarażenie się jakims syfem)). W USA większość facetów jest obrzezanych ze względów przede wszystkim higienicznych a niektórzy ze względów religijnych.
Wolałbyś łazić ze stulejką? Z 16 letnim brudem pod napletkiem? A jakbyś dostał wzwodu gdy miałeś odciągnięty napletek, powstał by tzw. załupek który może doprowadzić do martwicy żołądzia a w konsekwencji do konieczności jego amputacji.

rapids33 

Wysłany: Wto 27 Lip, 2010   

lepiej podaj zdjecia jak stoi to wszyscy ocenia. bo tak to se mozesz pisac i pisac

ahhh 

Wysłany: Pią 13 Sie, 2010   

No może i racja, dobrze Andrzej mówisz. Swoją drogą, po pierwszy razie jakiś czas temu, czy kiedy dziewczyna się nim bawiła, to nic nie było narzekania, a bardzo się o to bałem.
Ok, powiedzcie jeszcze jaki kremik?
Dzięki, pzdr.

@ rapids33 : Hah, nie jestem jakiś pedzio, żeby zdjęcia tutaj wstawiać.

rapids33 

Wysłany: Czw 19 Sie, 2010   

ahhh napisał/a:
No może i racja, dobrze Andrzej mówisz. Swoją drogą, po pierwszy razie jakiś czas temu, czy kiedy dziewczyna się nim bawiła, to nic nie było narzekania, a bardzo się o to bałem.
Ok, powiedzcie jeszcze jaki kremik?
Dzięki, pzdr.

@ rapids33 : Hah, nie jestem jakiś pedzio, żeby zdjęcia tutaj wstawiać.

no to nie zadawaj glupich pytan.

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu