Odłączenie napletka |
Autor | Wiadomość |
spidi855 Dołączył: 02 Lip 2010 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 02 Lip, 2010 Odłączenie napletka |
|
| Witam, to mój pierwszy temat na tym forum.
Mam 16 lat i masturbuje się co jakiś czas.
Mój problem ( o ile to jest problem) polega na tym, że mój napletek jest odłączony od żołędzia. Podczas wzwodu gdy naciągne troche napletek i 'przeskoczy' on za żołędzia to nie zatrzymuje się tylko jeszcze 3 milimetry odsuwa się, odłącza od żołędzia.
Czy jest to problem czy normalka? Ma ktoś z was taki problem? Czy musze udać się do lekarza? Będe mógł współżyć w przyszłości? Prosze o odpowiedzi
Nie wiem gdzie moge wrzucic takie foto ;/ mam nadzieje, że się połapiecie
P6272933.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 13865 raz(y) 11,02 KB |
| |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 02 Lip, 2010 |
|
| Witam. Ja tu nie widzę żadnego problemu. Masz zdrowego, ładnego penisa. Nic tylko się cieszyć i korzystać z życia.
Pozdrawiam. | |
| |
 |
spidi855 Dołączył: 02 Lip 2010 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 03 Lip, 2010 |
|
| Czyli wasze napletki też nie są złączone z żołędziem ? Kiedyś tak miałem teraz nie ;/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 03 Lip, 2010 |
|
| Całkowicie normalne! | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 03 Lip, 2010 |
|
| norma | _________________ aaa68 | |
| |
 |
Master1989 
Dołączył: 15 Gru 2009 Posty: 128 Skąd: Kalisz | Wysłany: Sob 03 Lip, 2010 |
|
| Bardzo ładny penis wręcz idealny, masz po prostu luźny napletek, ciesz się i korzystaj:) | |
| |
 |
spidi855 Dołączył: 02 Lip 2010 Posty: 5 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 03 Lip, 2010 |
|
| Uspokoiliście mnie ;D Przestałem się masturbować żeby sobie nie pogorszyć sprawy a tu norma! Dzięki wielkie Odetchnąłem z ulgą bo bałem się że to coś poważnego Dzięki | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 03 Lip, 2010 |
|
| to juz nie zaczynaj z onanem jesli zaprzestałeś | _________________ aaa68 | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 04 Lip, 2010 |
|
| spidi855, nie słuchaj aaa68, to jakiś nawiedzony fanatyk religijny który uważa masturbację za grzech śmiertelny i myśli że od tego rosną włosy między palcami. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 04 Lip, 2010 |
|
| nie fanatyk religijny,tylko przeciwnik onana bo wie ze szkoda zycia na ten nałog jest o wiele innych przyjemnosci na świecie i tez w sferze seksu | _________________ aaa68 | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 |
|
| yhm. np. można jarać, pić, brać w żyłę albo do nosa? Jak możesz walenie gruchy do tego porównywać, oczywiście narkotyki, alkohol fajki czy onan mają ten sam skutek- uwolnienie endorfin i dopaminy no ale nie wrzucajmy tego do jednego wora! Nastraszysz dzieciaki które potem bedą się bały dotknąć malego bo to uzależnia i potem masz 25-latków ze stulejką którzy nie wiedzą, że napletek należy odciągnąć by umyć wacława! Żyj sobie jak chcesz, nie wal jak nie chcesz ale nie agituj się, nie narzucaj innym tego co sobie wymyśliłeś jak ksiądz proboszcz z ambony. Może idź na jakąś grupę wsparcia?
Cytat: | -Nazywam się Jan, jestem anonimowym masturbatorem.
-Cześć Jan.
-Witamy Cię Janie, opowiedz o swoim problemie. | .
Szkoda życia powiadasz? To jest ile 5-10 minut? (W wyjątkowych sytuacjach jak ktoś ma dużo czasu 20-30 minut?) To w kiblu przy sraniu więcej życia tracisz nie mówiąc już o tym ile życia traci się na codziennym goleniu.
Cytat: | est o wiele innych przyjemnosci na świecie |
No ale po co? Jak jedną przyjemność mamy pod ręką (dosłownie). | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Pon 05 Lip, 2010 |
|
| nie pisałem ani o narkotykach ani innych uzywkach,ale sa inne przyjemności sport, zabawa, hobby, seks z ukochana osobą, no ale jak zycie spedzisz to juz twoja sprawa
ja nie jestem fanatykiem religijnym ani ksiedzem, wiem tylko jak sie czuje jak wale - wtrakcie dobrze ale po juz troche gorzej , i wcale nie jestem z tego zadowlony, co ztego ze mam te 15 minut przyjemnosci z reka a póxniej co wiele godzin złego samopoczucia, mówie tylko o swoim doswiadczeniu z onanem , a co inni rrobia to juz kazdegoz sprawa z osobna i wiem jak trudno jest sie wyzwolic z tego nałogu 9 zwlaszcza ze kiedyS robiłem to x razy dziennie i codziennie-no ale cóż błedy młodości od których mozna przeciez kogos ostrzec | |
| |
 |
Master1989 
Dołączył: 15 Gru 2009 Posty: 128 Skąd: Kalisz | Wysłany: Wto 06 Lip, 2010 |
|
| @aaa68
Sorry ale zwal sobie to ci ulży:) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Wto 06 Lip, 2010 |
|
| aaa68, weź się schowaj człowieku i idź się pomodlić. Serio wku***asz mnie i to ostro! Żadko kto jest tak głupi jak ty, że sie od razu uzależnia. LEpiej sie masturbować niż być patologicznym siewcą spermy tam i ówdzie. Mówisz cos o sexie z ukochana osoba. Hym... Wziąłeś pod uwagę, że nie każdy ma dziewczyne/chłopaka?
I jeszcze raz: DZIWNY JESTES! | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Wto 06 Lip, 2010 |
|
| ok wasza sprawa wczale nie zamierzam sie z wami kłocic , zajrzyjcie na inne forum, juz kiedys o nim pisałem,nie tylko ja tak mysle jak tu opisuje,
ale to juz wasza sprawa, moze kiedys tez stwierdzicie to samo co ja . | _________________ aaa68 | |
| |
 |
|