| sauna |
| Autor | Wiadomość |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Nie 28 Mar, 2010 sauna |
|
| temat o basenie już jest
proponuję temat o saunie,
a może i wyjście wspólne do sauny
jakie macie doświadczenia z ludźmi etc... | |
| |
 |
piotras23 Wiek: 42 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 22 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 |
|
| Ja chodzę regularnie do sauny, to świetny relaks i detoksykacja organizmu. ja bywam w warszawskich saunach na Warszawiance i na Inflanckiej. Ludzi przychodzą bardzo fajni. zazwyczaj stały skład. Oczywiście wszyscy na golasa, taki jest regulamin. Gdy ktoś wbija się w slipach lub kostiumie kąpielowym, zwracamy uwagę. Siedzenie w kąpielówkach w saunie to niezły hardcor | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Pon 29 Mar, 2010 |
|
| ja w krakowie chodzę dość często basen agh.
w kąpielówkach jak w kąpielówkach, ja spotkałem się z przypadkami spodenek do kolan, albo kostiumu sportowego całkowicie zabudowanego@@ | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Barque Wiek: 42 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 72 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 01 Kwi, 2010 |
|
| Ja również od jakiegoś czasu jestem fanem sanowania. Lubie się czasem wybrać większą ekipą i pogadać - ale wtedy wybieramy takie sauny gdzie można sobie zarezerwować pomieszczenie na godzinę tylko dla siebie - np. na Inflanckiej czy na Ursynowie. Jak jest ekipa z 4 osoby to wychodzi nawet taniej niż pójście na publiczną, a i komfort taki że można pogadać, nie przeszkadzając innym. No i wtedy oczywiście nie ma problemów z nagością. | |
| |
 |
xselix Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 68 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 02 Kwi, 2010 |
|
| | Mój kolega ma saunę i jak mnie zaprasza na piwko, to korzystamy z sauny. Oczywiście jesteśmy wtedy nadzy. Po za tym, nie wiem jak wy robicie, ale fajnie jest 15 minut pobyć w saunie, a potem krótki zimny prysznic. Świetne uczucie! | _________________ Piszcie do mnie do wiadomości prywatnych. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem i z każdym porozmawiam | |
| |
 |
Barque Wiek: 42 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 72 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 02 Kwi, 2010 |
|
| | xselix napisał/a: | | Po za tym, nie wiem jak wy robicie, ale fajnie jest 15 minut pobyć w saunie, a potem krótki zimny prysznic. Świetne uczucie! |
No takie są właśnie ogólne zasady właściwego korzystania z sauny.
Ale przyznam że chciał bym mieś w domu saunę, choć myślę że poszedł bym z torbami z uwagi na rachunki za prąd. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pią 02 Kwi, 2010 |
|
| to trza zainwestować w gazową lub na drewno | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 04 Kwi, 2010 |
|
| | Barque napisał/a: | | xselix napisał/a: | | Po za tym, nie wiem jak wy robicie, ale fajnie jest 15 minut pobyć w saunie, a potem krótki zimny prysznic. Świetne uczucie! |
No takie są właśnie ogólne zasady właściwego korzystania z sauny.
Ale przyznam że chciał bym mieś w domu saunę, choć myślę że poszedł bym z torbami z uwagi na rachunki za prąd. |
Tylko tak Ci się wydaje ,jak byś zrobił na 8 osób i korzystał 2x na tydzień to może tak ale np.2-3 osobowa 4-6 kW i raz na tydzień to wcale nie jest tak tragicznie.Trochę kosztuje ale zobacz ile zyskujesz np.nie wydając na leki przeciw przyziebieniowe. | |
| |
 |
Franki88 Dołączył: 10 Sie 2009 Posty: 12 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 02 Maj, 2010 |
|
| Czy wie ktoś może jak z nagością na suchej saunie na basenie AGH?
Wiem że w tej parowej to właściwie wszyscy w kąpielówkach | |
| |
 |
zwirek0074 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 65 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 03 Maj, 2010 |
|
| | Franki88 napisał/a: | Czy wie ktoś może jak z nagością na suchej saunie na basenie AGH?
Wiem że w tej parowej to właściwie wszyscy w kąpielówkach |
Ptaszek gotowany na parze | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Pon 03 Maj, 2010 |
|
| | odnośnie AGH to zależy na kogo trafisz w saunie suchej, choć w ostateczności możesz zasłoni się ręcznikiem jak są kobiety | |
| |
 |
Lukasz83 Wiek: 42 Dołączył: 15 Mar 2010 Posty: 10 Skąd: poznan | Wysłany: Nie 23 Maj, 2010 |
|
| | a czy w saunie są tylko mężczyźni czy nagie kobiety też obok mnie mogą siedziec?:D | |
| |
 |
Barque Wiek: 42 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 72 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 25 Maj, 2010 |
|
| | Zależy gdzie pójdziesz. Sauny koedukacyjne są jak najbardziej. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | Wysłany: Czw 24 Cze, 2010 |
|
| kto chętny na saunę sucha? 5-7os wynajęcie na 1.5H na wyłączność 80zł całość więc od os ok 12zł
kraków basen AGH termin do ustalenia | |
| |
 |
luter Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 94 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 27 Lip, 2010 |
|
| | chetnie sie wybiore do sauny, na AGH jeszcze nie bylem, najczesciej chodze do parku wodnego ale tam dzikie tlumy | |
| |
 |
| |