Dziwne czerwone plamy |
Autor | Wiadomość |
worpax Dołączył: 24 Lut 2010 Posty: 2 Skąd: internet | Wysłany: Sro 19 Maj, 2010 Dziwne czerwone plamy |
|
| Kilka tyg. temu pojawiły mi się takie plamy...nie mam pojęcia skąd to się wzięło. Stosowałem rivanol do przemywanie i maść CLOTRIMAZOLUM oraz maść szałwiową. Niestety nic nie pomaga:/ W następnym tygodniu czeka mnie wizyta u urologa. Czy ktoś miał coś podobnego?
Zdjęcia-0114.jpg Czerwone plamy |
 |
Plik ściągnięto 8977 raz(y) 17,11 KB |
| |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 19 Maj, 2010 |
|
| Swędzi? Szczypie? Uprawiałeś jakieś stosunki nim się to pojawiło? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
worpax Dołączył: 24 Lut 2010 Posty: 2 Skąd: internet | Wysłany: Czw 20 Maj, 2010 |
|
| Byłem u urologa. Powiedział, że nie wolno przesadzać z higieną-tzn. nie używać żeli intymnych itp. Skóra jest podrażniona i pojawiła się grzybica. Przepisał Unidox, Fluconazole, i jakąś maść robioną w aptece. Mam nadzieję, że pomoże. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
alan Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 111 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 23 Cze, 2010 |
|
| oj to niestety początek koszmaru, z roku na rok bedzie gorzej. Pisz czy minęło | |
| |
 |
|