| sikanie do pisuara |
| Autor | Wiadomość |
Malvolio Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 26 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 |
|
| | andrzejgadarr napisał/a: | | Cytat: | Boski89 napisał/a:
I czy sikacie, kiedy wam "stoi"?
Chyba nie daje się sikać przy pełnym wzwodzie!... |
Nigdy nie sikałeś z porannym stojakiem? |
A żebyś wiedział, że nie! W każdym razie nie z pełnym wzwodem. W pół-wzwodzie to owszem zdarzało się.
| noemalny09 napisał/a: | | widzę że mam podobnie bo mi też się podoba jak ktoś zobaczy mojego penisa. Jak jest możliwość to tez korzystam z pisuaru.chociaz powiem ze niedawno miałem jeszcze pewną barierę przed oddaniem moczu przed pisuarem ale przeszlo mi |
Ja może nie powiedziałbym, że mnie to jakoś wyjątkowo podnieca, ale nie czuję żadnego skrępowania faktem, że ktoś patrzy na mojego penisa. I nawet sprawia mi przyjemność jeśłi wzbudza czyjeś zainteresowanie.
Ale nie zawsze tak było. W podstawówce miałem taki okres kiedy wstydziłem się wyciągać go przy innych. Nie dlatego żebym maiał poczucie, że "to jest be", miałem tylko trochę kompleksów. Kiedyś z najlepszym kolegą a potem z kuzynem porównywaliśmy swoje siusiaki i z nas trzech ja miałem najmniejszego. Po prawdzie to kolega był specjalnie dobrze rozwinięty a kuzyn nieco starszy ale mimo tego było mi trochę wstyd, że mam mniejszego niż oni. No i jako się rzekło unikałem chwalenia się swoim ptaszkiem Wszystko zmieniło się przez przypadek. W mojej klasie kumple lubili robić sobie jaja przed WF i tak dla zgrywy robili "polewaczkę" przy krzakach na boisku. Patrząc z perspektywy czasu widzę, że było w tym z ich strony też trochę chęci pochwalenia się sprzętem przed innymi. Ja początkowo unikałem - z przyczyn o których wyżej - uczestnictwa w tej zgrywie chociaż ciekaw trochę byłem jakim dysponują sprzętem...
Ale pewnego dnia zapomniałem pójść przed WF do ustępu i strasznie chciało mi się sikać. Wiedziałem, że nie dam rady biegać po boisku z pełnym pęcherzem więc powiedziałem sobie "raz kozie śmierć" i dołączyłem do grupy. Kiedy wszyscy wysupłaliśmy nasze klejnoty ze spodenek gimnastycznych stwierdziłem z ulgą, że nie jest tak źle - mój mały odrobił przez kilka miesięcy sporo zaległości i nie odstawał specjalnie in minus od sprzętu kolegów. Co więcej okazało się, że mam chyba najpojemniejszy pęcherz bo udało mi się sikać duuuużo dłużej niż kolegom. "O kurcze, ty to masz zbiornik!" usłyszałem pełen uznania komentarz. I tak moje kompleksy skończyły się jak nożem uciął. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 |
|
| | Cytat: | | "O kurcze, ty to masz zbiornik!" |
Oryginalny komplement | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Pon 10 Maj, 2010 |
|
| | Co to jest polewaczka? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | |
| |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Wto 11 Maj, 2010 |
|
| | Czyli że zwykłe oblewanie się woda? ;> | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 12 Maj, 2010 |
|
| Chyba szczali po sobie | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Pią 14 Maj, 2010 |
|
| | nie wiem już sam;p Ja nie bawiłem się w ten sposób ;p | |
| |
 |
Malvolio Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 26 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 14 Maj, 2010 |
|
| | Boss napisał/a: | | Co to jest polewaczka? |
Coś co znane jest jako "pissing contest".
O coś takiego jak to: http://www.metacafe.com/w...issing_contest/
ale nasz był (niestety? ) bez dziewczyn... | |
| |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Sob 15 Maj, 2010 |
|
| | hahaxD Czyli kto dalej siku zrobi? xD | |
| |
 |
adamekk6 Wiek: 37 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 122 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 15 Maj, 2010 |
|
| haha dobry ten film xD | |
| |
 |
piotras23 Wiek: 42 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 22 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 16 Maj, 2010 |
|
| | ja zawsze sikam do pisuaru, jeśli jest wolny. Nigdy się nie zasłaniam, jak jakiś facet zobaczy mojego kutasa, to przecież nic się nie stanie. czasem widzę jak ktoś inny się leje i tyle. chyba po to są pisaury i męskie toalety, żeby czuć się swobodnie. | |
| |
 |
Malvolio Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 26 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 24 Maj, 2010 |
|
| | Boss napisał/a: | | hahaxD Czyli kto dalej siku zrobi? xD |
Dokładnie! Chodziło o to kto dalej albo kto potrafi sikać dłużej. Nie robiliśmy jednak jakiś specjalnych "pomiarów". Raczej chodziło o fason: pokazać, że się to robi "po dorosłemu" - długo, daleko i mocnym strumieniem
No i że się już ma porządną "sikawkę"!
Byliśmy wtedy mali gówniarze a chcieliśmy przed kumplami pokazać, że potrafimy lać jak duzi faceci. | |
| |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Pon 24 Maj, 2010 |
|
| | A jak to się robi po dorosłemu? xD | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Wto 25 Maj, 2010 |
|
| | Na stojąco... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Sro 26 Maj, 2010 |
|
| Ja sikam na stojąco odkąd pamiętam więc od zawsze jestem dorsły? xD
Dobra wiem o co Ci chodzi;p | |
| |
 |
| |