Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Orgazm bez dotykania.
Autor Wiadomość
pawel26w

Wysłany: Pon 26 Kwi, 2010   Orgazm bez dotykania.

Czy kiedykolwiek udało się wam osiągnąć orgazm tylko fantazjując , bez jakiejkolwiek stymulacji? Mi się to udało , dodam że wcześniej dość długo nie miałem orgazmu.

Hubertttus 

Wysłany: Wto 27 Kwi, 2010   

To fajnie ,(nie wierzę że nie zaciskałeś ud )

Master1989 

Pewnie, że się da a oto dowód;p"
Klik:)

osobiście nigdy nie próbowałem bo i tak by mi się nie udało:D

penis.com.pl
andropenis
Hubertttus 

I właśnie widać jak gostek zaciska jajka udami,to też jest jakaś stymulacja no i stymulacja sutek jak i króciutka lędźwi i brzucha.A że nie dotyka członka to fakt.Ale bawiąc sie tylko jajkami wytryśniesz.

pawel26w

Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010   

Hubertttus, Nie zaciskałem ud nawet miałem je rozchylone. Miałem orgazm ale nie było pełnej erekcji, trochę tylko nabrzmiał. Jedynie oddech miałem przyspieszony i w końcu zaczęła mi pulsować prostata i trysnąłem

Boski89 

Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010   

Mi się kiedyś udało (i to nie raz) tak, że naprawdę od początku do samego wytrysku, i nie było żadnego - nawet najmniejszego dotyku. Po prostu zaciskałem mięśnie kegla, tak długo, aż się spuściłem. Ale to było parę lat (i parę tysięcy "koniobić") temu... Dzisiaj już bym tak nie dal rady, za chiny ludowe...

Malvolio 

Wysłany: Wto 13 Lip, 2010   Re: Orgazm bez dotykania.

pawel26w napisał/a:
Czy kiedykolwiek udało się wam osiągnąć orgazm tylko fantazjując , bez jakiejkolwiek stymulacji? Mi się to udało , dodam że wcześniej dość długo nie miałem orgazmu.

Rozumiem, że masz na myśli masturbację bez dotykania członka (czyli świadome i zamierzone doprowadzenie się w ten sposób do orgazmu). Przyznam, że niestety nie mam w tym względzie doświadczeń. Natomiast dla porządku trzeba dodać, że jest oczywiście też możliwe mimowolne spuszczenie się pod wpływem samego podniecenia. Zwłaszcza jak się jest bardzo napalonym.

Kiedy byłem w okresie dojrzewania i byłem stale bardzo napalony (ach, te burze hormonów :lol: ) to miałem taki "wypadek" przy oglądaniu pierwszego prawdziwego "świerszczyka" z moim przyjacielem. Zrobił wtedy na mnie takie wrażenie ("świerszczyk" znaczy się, a nie przyjaciel :) ), że ...nagle spuściłem się w spodnie! Zupełnie bez stymulacji ręcznej. Po prostu nagle poczułem znajomą błogość i że mam bardzo mokro w majtkach :oops: . Zrobiło mi się bardzo głupio bo kumpel zauważył zawstydzenie na mojej twarzy i spytał co się stało. Przyznałem się, że trysnąłem z podniecenia i mam kisiel w majtkach. Ponieważ był moim przyjacielem więc (na szczęście!) nie było żadnych śmiechów ani docinków z jego strony. Miałem tylko dyskomfort siedząc przez resztę wieczoru w mokrych majtkach :( . Ale ten wypadek miał też dobrą stronę - zbliżył nas jeszcze bardziej do siebie i spowodował, że przestaliśmy się wstydzić jeden drugiego. Następnym razem, kiedy spotkaliśmy się na oglądanie "świerszczyków" doszliśmy do wniosku, że lepiej mieć kontrolę nad "biegiem wydarzeń" i nie narażać garderoby. Jak się domyślacie doszliśmy wówczas do orgazmów jak najbardziej konwencjonalnie - z ręczną stymulacją :P

SmarujRogala 

Wysłany: Nie 03 Paź, 2010   

Ja sie spuściłem bez masturbacji. Byłem bardzo podniecony. To sie stało na lekcji. W dodatku siedziałem z koleżanką w ławce. Na przerwie musiałem szybko lecieć na hate sie przebrać :oops:

budzikk 

Wysłany: Pon 05 Wrz, 2011   Orgazm bez dotykania

Witam

czasami na necie da się znaleźć filmiki hand free ze koleś bez dotykania ma orgazm. zaczyna od miekkiega i sam mu staje a po chwili strzela...

czy ktoś wie jak to się robi??

bo chał bym spróbować tak dla odmiany:)

pozdrawiam

Ireneusz 

Wysłany: Sro 07 Wrz, 2011   

witam jest to tzw orgazm całego ciała do osiagniecia za pomoca masażera prostaty super sprawa zapewniam jak chcesz sie dowiedziec cos wiecej napisz do mnie

budzikk 

aha czyli ma to cos wspulnego z analem:/ czyli chyba jednak nie moja bajka:/

chyba ze sie myle

randy 

budzikk, taki temat był już poruszony na tym forum. Scaliłem. Jak możesz teraz przeczytać we wcześniejszych postach, z analem nie ma to nic wspólnego. Trzeba mieć tylko bardzo silną wolę.

Odpowiedz do tematu