Seks z nie pełnoletnią dziewczyną |
Autor | Wiadomość |
Patrykema Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 7 Skąd: Polski | Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 Seks z nie pełnoletnią dziewczyną |
|
| Witam mam równe 18 lat, ostatnio na imprezie miałem okazje przespać się z 15 letnią dziewczyną ale zrezygnowałem z tego gdyż doszedłem do wniosku że nie miałem żadnej gumki do tego ona pijana że ledwo stała na nogach i nie skorzystałem z tej opcji.
Mam teraz pytanie czy jeśli dziewczyna ma 15 lat ale się zgadza to ja (mam 18lat) mogę z nią uprawiać seks bez konsekwencji prawnych? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010 |
|
| Jeśli ona jest nawalona, że "ledwo stoi na nogach" jest to gwałt.
Jeśli ma skończone 15 lat i jest w pełni władz umysłowych (czyli nie będąc pod wpływem jakichkolwiek środków odurzających ) wyrazi na to zgodę można bez żadnych konsekwencji prawnych uprawiać seks. Ale jeżeli w tym dniu była 1 dzień przed urodzinami już stajesz się karalny i możesz iść siedzieć na okres od 2 do 12 lat. No i pomijam fakt, że w wieku 15 lat ona nie powinna być pod wpływem alkoholu! | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Patrykema Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 7 Skąd: Polski | Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010 |
|
| a jesteś tego wszystkiego pewny? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010 |
|
| tak. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|