Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     wytrysk a prezerwatywa
Autor Wiadomość
Patrykema 

Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010   wytrysk a prezerwatywa

Witam Wszystkich mam takie pytanie Czy jeśli dojdę do erekcji to w tej samej prezerwatywie bez ściągania mogę "działać dalej"?
Tak w ogóle to nie dawno skończyłem 18 lat, miałem pewną sytuacje szybko doszedłem wręcz za szybko i po tym za chwile wróciłem do akcji w tej samej gumce

andrzejgadarr 

Wysłany: Pon 05 Kwi, 2010   

No zacznijmy od tego, że w gumce raczej nie powinno dochodzić się do erekcji, zakłada się dopiero podczas erekcji.
A gumkę powinno się zmienić.

Patrykema 

Wysłany: Wto 06 Kwi, 2010   

Patrz bo ja zbyt szybko dochodzę do erekcji nawet w czasie ok. minuty więc jak już dostałem erekcje ale jestem na siłach działać dalej to po prostu nie zdejmuje tej gumki i mogę jechać dalej w tej samej?

penis.com.pl
orgasm contol
andrzejgadarr 

Wysłany: Wto 06 Kwi, 2010   

No erekcja to dosyć szybki proces. Ale w ogóle zacznijmy od tego czy ty w ogóle wiesz co to jest erekcja?

Patrykema 

Wysłany: Sro 07 Kwi, 2010   

Ty chyba starasz się mnie zmieszać z błotem ale to ci się nie uda nie oczekuje od ciebie odpowiedzi na to pytanie skoro próbujesz się naśmiewać.
Jak już pisałem
szybko dochodzę do erekcji (orgazmu wytrysku spermy czy jak to nazwiesz) nawet w czasie ok. minuty więc jak już dostałem tego wytrysku ale jestem na siłach działać dalej to po prostu nie zdejmuje tej gumki i mogę jechać dalej w tej samej?
Nie wiem czy napisałem poprawną polszczyzną nie mam czasu tego redagować tak na szybko tylko poprawiłem.

andrzejgadarr 

Czyli jednak nie wiesz co to erekcja. Erekcja to inaczej wzwód a nie orgazm/wytrysk.
Cytat:
to po prostu nie zdejmuje tej gumki i mogę jechać dalej w tej samej

Powinno się gumkę zmienić bo przy drugim użyciu nie daje ona już takiego zabezpieczenia.

aaa68 

andrzejgadarr napisał/a:
Czyli jednak nie wiesz co to erekcja. Erekcja to inaczej wzwód a nie orgazm/wytrysk.
Cytat:
to po prostu nie zdejmuje tej gumki i mogę jechać dalej w tej samej

Powinno się gumkę zmienić bo przy drugim użyciu nie daje ona już takiego zabezpieczenia.

szybko to możesz dochodzic do wytrysku a nie do erekcji

[ Dodano: Sro 07 Kwi, 2010 ]
Patrykema napisał/a:
Ty chyba starasz się mnie zmieszać z błotem ale to ci się nie uda nie oczekuje od ciebie odpowiedzi na to pytanie skoro próbujesz się naśmiewać.
Jak już pisałem
szybko dochodzę do erekcji (orgazmu wytrysku spermy czy jak to nazwiesz) nawet w czasie ok. minuty więc jak już dostałem tego wytrysku ale jestem na siłach działać dalej to po prostu nie zdejmuje tej gumki i mogę jechać dalej w tej samej?
Nie wiem czy napisałem poprawną polszczyzną nie mam czasu tego redagować tak na szybko tylko poprawiłem.

sorki xle zacytowałem szybko to dochodzisz do wytrysku a nie do erekcji

maciex23 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010   

Kolega chyba miał na myśli ejakulację czyli inaczej mówiąc wytrysk nasienia.
po wytrysku gumkę sugerowałbym żeby zmienić...

Karolek1oo 

Wysłany: Wto 13 Kwi, 2010   

do Andrzejgadar ;d nie psuj sobie na nim nerwów bo szkoda, widać od razu że chłopak ma 12 lat i nie wie kompletnie o co kaman! sorry chłopcze skoro nie wiesz co to erekcja i o tym że gumki się zmienia to wgl weś wyjdź ;d

Odpowiedz do tematu