dbanie o siebie |
Autor | Wiadomość |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Nie 02 Kwi, 2006 dbanie o siebie |
|
| natchnelo mnie zeby zadac wam to pytanie w pracy...moze bylo moze nie, ale co tam...
oprocz dbania o zdrowie i o swojego penisa, powiedzcie jak dbacie o swoja kondycje, wyglad, dobre samopoczucie itd...czyli w skrocie, jak sie konserwujecie
(pytanie kieruje glownie do "staruszkow" na tym 4um) | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Pon 03 Kwi, 2006 |
|
| staruszków? To znaczy? | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pon 03 Kwi, 2006 |
|
| powiedzmy >21, choc organizm czlowieka starzeje sie juz wczesniej... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006 |
|
| Zacząłem ćwiczyć,jem stanowczo mniej (prawie wcale!), będę chodził więcej pieszo, jeździł rowerem (może kupię rolki?) i zacznę regularnie pływać.
Oprócz rzeczy oczywistych (jak mycie i golenie zarostu:wink: ) to dbanie o włosy, przycinanie brwi (by się nie rozkrzaczyły), depilacja włosów w nosie (rzygać mi się chce jak widzę gościa ze szczeciną wystającą z nosa!), depilacja włosów w uszach, stosowanie kremów nawilżających i od czasu do czasu maseczek oczyszczających bo mam tłustą cerę.
Ponadto nie znoszę owłosienia łonowego. Zawsze jest krótko przycięte lub nie ma go wcale.
Paznokcie: krótkie, czyste, gorzej ze skórkami bo mam "wały jagiellońskie", ale tnę je chociaż nie powinno się tak robić.
Nie przywiązuję dużej wagi do wody po goleniu. Może być czysta wódka Jednak lubię pachnieć bossem. | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006 |
|
| boss to tani "smierdziuch"...rozkoszuj sie route 66 ew. adiciem...
ja tez nienawidze owlosienia tam gdzie jest zbedne (co prawda nie mam klopotu z nosem, ale nie uznaje "pojedynczej brwi", natura wyposarzyla nas w dwie brwi wiec trzeba to uszanowac i usuwac cokolwiek wyrosnie posrodku...)
owlosienie lonowe nalezy zdecydowanie skracac....to fakt...
piszac ten temat nie spodziewalem sie wielkiego odzewu
raczej chodzilo mi o przedstawienie przez innych bardziej wyszukanych metod zwalczania "znakow czasu"...
ja jestem zafascynowany kriogenia...uwazam, ze jedynie ona moze utrzymac dlugo efekt mlodosci, dlatego, ze nasze komorki i tkanki znacznie lepiej pracuja i regeneruja sie w nizszej temp. ... ide za historycznym przykladem Aleksandry Zajaczkowej, ktora w wieku 65 lat wygladala na 20-latke...
ja procz oczywistych zabiegow kosmetycznych przed spaniem obnizam temp w sypialni do okolo 0 st C, zimne kapiele itd. ale planuje zkomplikowac te metody, np. wprowadzic lod...
PS marze o tym, by idac po ulicy z moim synem (jak troche urosnie - kwestia 1.5 roku) zeby ludzie mysleli, ze to moj brat...pomaga w tym fakt, ze wyglada jak moj klon... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006 higiena |
|
| ja tam myję się codziennie i jestem pachnący | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006 |
|
| rychu... jestes konkretny | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006 |
|
| ulatwiacie zbytnio sprawe, nie mowie o zabiegach czysto kosmetycznych...ani o tym jak wplywa na skore myokine vichy...chodzilo mi o "exact" zatrzymanie czasu... | |
| |
 |
nieznany Dołączył: 28 Lut 2006 Posty: 11 | Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006 |
|
| bieganie (3-4 razy w tyg.), basen (raz w tygodniu), i inne ćwiczenia ogólno-rozwojowe
kondycja musi być ...dobra | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006 |
|
| czasu nie da się zatrzymać. Można tylko oszukiwać siebie... | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006 |
|
| Po co dbać o siebie nadmiernie. Sport i tyle, chociaż ja mam ręce i nogi w bliznach (extremalna odmiana roweru ) i to nieraz jest nieestetyczne. Kąpiele jak najbardziej zimne, bo po ciepłej źle się śpi i jakośna drugi dzień czuje się jak flak. | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006 |
|
| blizny są... sexi... | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
| |
 |
Szymon7 Wiek: 36 Dołączył: 29 Lip 2005 Posty: 155 Skąd: Wrocław-okolice | Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006 |
|
| witajcie!!
ja rowniez o siebie dbam. uzywam wielu kosmetykow. kilka razy dziennie przemywam twarz kwasem borowym, by ujednolicic cere. poza tym kremy nawilzajace, rowniez pod oczy (to na noc). owlosienie lonowe przycinam, tak jest fajnie . oczywiscie woda toaletowa, antyperspirant... paznokcie mam zadbane, ostatnio kolezanka sie rozplakala, ze mam ladniejsze od niej . jesli chodzi o dbanie o kondycje, coz jestem szczuply, nawe powiedzialbym- chudy, nie mam problemow z tluszczykiem . jezdze na rowerze, do tego szybki, 2-3 godzinny spacer. chodze czesto do fryzjera... cos jeszcze? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 |
|
| hildegrant napisał/a: | powiedzmy >21, choc organizm czlowieka starzeje sie juz wczesniej... |
męski organizm zaczyna starzeć sie po 25 roku życia... | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 |
|
| nie zgadzam sie z tym... | |
| |
 |
|