opuchnięcia ,widoczne żyły |
Autor | Wiadomość |
bezpseudo Dołączył: 02 Gru 2009 Posty: 3 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 opuchnięcia ,widoczne żyły |
|
| Od jakiegoś czasu mam bardzo widoczne żyły. Nie miałem ich. Są bardzo wypukłe. grzbietową można palcem przesuwać. Po seksie penis wygląda tragicznie... widać wielkie żyły skóra wygląda jak galareta która ciągnie w dół. Co to może być? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 |
|
| Przecież babki ponoć lubią żylaste... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
bezpseudo Dołączył: 02 Gru 2009 Posty: 3 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 |
|
| może i lubią. ale czuje dyskomfort bo tak nie było, a teraz po seksie nie moge już drugi raz bo penis dochodzi do siebie dopiero na drugi dzień. i nie chodzi tu o to że było zbyt intensywanie lub dlugo. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zoton007 
Dołączył: 03 Paź 2007 Posty: 35 Skąd: google | Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 |
|
| radziłby pokazać się urologowi
jeżeli jak piszesz żyły są bardzo przepełnione to może być jakiś problem z odpływem krwi z prącia
ile ty masz lat? | |
| |
 |
bezpseudo Dołączył: 02 Gru 2009 Posty: 3 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 13 Mar, 2010 |
|
| 26 byłem u urologa ale akurat te żyły były niewidoczne dał mi coś na hemoroidy haha .. najbardziej je widać kiedy np wychodze po kąpaniu z ciepłej wody albo jak się budzę po nocnych wzwodach albo po stosunku | |
| |
 |
|