| UWAGA ! |
| Autor | Wiadomość |
Karolek1oo Wiek: 32 Dołączył: 23 Cze 2009 Posty: 44 Skąd: Pomorskie | Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 UWAGA ! |
|
| co racja to racja
http://matuch.blox.pl/200...y-wygladal.html
zachęcam do tego panowie, i chłopcy.
Po przeczytaniu tego sam ogoliłem na zero i jest od razu inaczej, już się tak nie poce i wgl lepiej.
[ Dodano: Sob 27 Lut, 2010 ]
w końcu ktoś szczerze to napisał | |
| |
 |
Kakadu181 Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 78 Skąd: z kątowni | Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 |
|
| | To Ci powiem, że grala to ty żeś nie odkrył... To chyba logiczne - chigena ponad wszystko.... CI którzy tego nie rozumieją są asexualnymi brudasami - proste i logiczne | _________________ W razie pytań zapraszam na PW Odpowiem na wszystkie wiadomości | |
| |
 |
Karolek1oo Wiek: 32 Dołączył: 23 Cze 2009 Posty: 44 Skąd: Pomorskie | Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 |
|
| Wiem że nie odkryłem grala. Ale chciałem to uświadomić innym mężczyznom, którzy myślą że golenie, czy ogólnie jakaś higiena w okolicy krocza jest pedalska. NIE!! to jest normalne, tak jak pisał matuch kobiety chciałyby mieć faceta z ładnie wyglądającym, ogolonym i ładnie pachnącym penisem. Proste | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 |
|
| Wiecie, ja ma takiego kumpla co ciągle narzeka ze mu spod pach jedzie ładuje tony antyperspiratnów ale żeby ogolić to oczy jak spodki i że on pedałem nie jest.
Ludzie a której reklamie antyperspirantów i innych antysmrodów facet ma chaszcze jak od narodzenia mu wyrosły? zawsze albo na gładko ogolone albo mocno przycięte. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 |
|
| | Chore myślenie tego kolegi. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Karolek1oo Wiek: 32 Dołączył: 23 Cze 2009 Posty: 44 Skąd: Pomorskie | Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 |
|
| ja mam przycięte i jest cacuć glancuś | |
| |
 |
| |