Jak nosić ? |
Autor | Wiadomość |
xxxaixxx Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: Z udanego stosunku | Wysłany: Pon 11 Sty, 2010 Jak nosić ? |
|
| Macie jakieś preferencje ? Lepiej nosić penisa ugiętego w dół czy do góry ?
Z napletkiem czy lepiej z zsuniętym ? | |
| |
 |
budzikk Wiek: 37 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 59 Skąd: z nienacka | Wysłany: Pon 11 Sty, 2010 |
|
| ja w boxerkach od zawsze nosze w dół. jak jeszcze chodziłem w slipach to dawałem go do góry. a zawsze ze ściągniętym napletkiem bo po prostu mam tak krótki napletek ze w ogóle nie zasłania główki...:P
pozdrawiam | |
| |
 |
cumextrakt Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 26 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 |
|
| ja wiekszosc zycia nosilem na bok tak na miednice w matkach i jakos moj penis byl bardziej zywszy i chetny teraz od kilku lat nosze skulonego w dol a nosze teraz obcisle boxerki i jest duza roznica jak caly czas w scisku i jeszce w dol . Jesli masz w spoczynku dlugiego to polecam nosic na bok a jak nei to bokserki unikajcie ciasnych majtek . ! | _________________ Jimmy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
emdej Wiek: 37 Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 228 Skąd: pl | Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 |
|
| Ja w bokserkach lub w slipkach układam go do góry lub na lewo (stąd pewnie jest też krzywy). A chodzę z nasuniętym napletkiem, bo jak mam ściągnięty, to główka się ociera i jest nieprzyjemne uczucie | |
| |
 |
leon1988 Wiek: 37 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 85 Skąd: z nikąd | Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 |
|
| Ludzie ale macie dziwne problemy. Zakładam gacie i już. Jak nie gacie to bokserki. Przecież chyba caly dzien nie chodzicie z fiutem ustawionym w lewo czy prawo tylko wisi, tak? | |
| |
 |
|