Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pomarszczony i zaczerwieniony naskórek na żołędzi
Autor Wiadomość
obsrywek 

Wysłany: Pią 19 Lut, 2010   Pomarszczony i zaczerwieniony naskórek na żołędzi

Witam, od pewnego czasu mam taki problem , otoż skora na moim zoledziu stala sie tak jakby pomarszczona i jest zaczerwieniona, czasem wrecz bordowa. Pierwszy raz zauwazylem to podczas podrozy nad morze kiedy to poszedlem oddac mocz, zauwazylem czerwone plamki na zoledziu w roznych miejscach. Nie swedzialo , nie bolalo. Myslalem ze jest to spowodowane cisnieniem krwi czy czyms innym,ale nic groznego. Na dzis dzien mam lekko zaczerwienionego penisa, podczas zwodu nawet bardzo. Jego barwa przechodzi w ciemna, po czerwona i jasna. Obszedłem juz chyba wszystkich mozliwych urologow w miescie, lezalem na oddziale itd, poniewaz mialem takze problemy z oddawaniem moczu. Wykryto u mnie bodajze zwezenie cewki moczowej na co przepisane zostaly leki na kilka miesiecy ktore stosuje. Niestety skora na zoledziu sie nie zmienia, nadal pomarszczona, jakby rozstepki takie malutkie i ten kolor. Do tego wszystkiego zauwazylem intensywny zapach dochodzacy wlasnie z zoledzia, taki nieprzyjemny, nawet po dokladnym wymyciu , dotykam palcem i nadal go czuje. Higiena na 1szym miejscu oczywiscie. Co to moze byc ?? Zaden z lekarzy nie mogl dopatrzyc sie tego co ja widze, a wiadomo kto zna lepiej mojego wacka niz ja sam :P . Jakies pomysly ? :roll:

zoton007 

Wysłany: Pią 19 Lut, 2010   

zrób foto

obsrywek 

Wysłany: Sob 20 Lut, 2010   

Znalazlem tu w temacie, niemam teraz dobrego swiatla do fotek poznawo troszke, ale to praktycznie wyglada tak samo, te rowki sa takie same i kolor rowniez , w opradzie bywa tak ze czsc jest czerwona , z boku czerwiensza, taka krowa laciata. Nawet jezeli jest ok , to skad bierze sie ten zapach :( . Wczesniej moj zoladz nie byl napewno tak pomarszczony, co moze byc tego przyczyna :(

http://img181.imageshack..../img0434sv5.jpg

penis.com.pl
bathmate
Hubertttus 

Wysłany: Sob 20 Lut, 2010   

Ze zdjęcia nie widać nic strasznego ,trochę prosaków pod żołędzią i to wszystko .

obsrywek 

Wysłany: Nie 21 Lut, 2010   

Niewiem jak mam interpretowac ta odpowiedz " troche prosakow " . Kurcze zauwazylem zmiany i pytam sie wyraznie, czy zaczerwienienia ,pomarszczenia, rozne barwy zoledzia sa normalne i ten zapach od niedawna ?? Co to moze powodowac ??

Odpowiedz do tematu