Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mam problem
Autor Wiadomość
marcino86krk 

Wysłany: Czw 18 Lut, 2010   Mam problem

Mam problem z żołędziem, otóż podczas masturbacji schodzą z niego tak jakby warstewki skórki. Nie używam żadnych poślizgów. Potem odczuwam pieczenie i powstają maleńkie czerwone punkciki. Powiedzcie mi, czy to może być jakiś grzyb, czy to raczej nieodpowiednie nawilżenie. W czasie spoczynku penis wygląda normalnie, a po każdym "użyciu" penisa myje wodą i mydłem w płynie.

Orman 

Wysłany: Czw 18 Lut, 2010   

Po pierwsze, to masz problem z żołędzią, a nie z "żołędziem" (bo to jest TA żołądź) ;)
A po drugie - marsz do lekarza.

marcino86krk 

Mało mi to pomogło? Jakieś konkrety?

penis.com.pl
tabletki penilarge
andrzejgadar 

spróbuj zwalić z lubrykantem jakimś (wazelina, olej, masło, smalec) i zobacz czy będzie tak samo.

Kakadu181 

Wysłany: Wto 23 Lut, 2010   

Przemyśl kwestie mycia penisa zwykłym mydłem... Myślisz, że dla czego istnieją płyny do higieny intymnej...? Miałem coś takiego, tyle tylko, ze na penisa, wylało mi się pół szamponu przeciwłupieżowego... łupieżu nie miałem, ale skóra z penisa zaczęła schodzić i tak jak ciebie piekl... mydło to nic innego jak pochodna kwasu karboksylowego... podkreślam kwasu! Tak więc jak to słyszałem w zwiastunie pewnego filmu... ,,Za przestań!".
Woda + żel do higieny intymnej = higiena
Woda +mydło = autodestrukcja własnego narządu... 

andrzejgadar 

Wysłany: Wto 23 Lut, 2010   

No nie przesadzaj. Mydła to sole długich kwasów karboksylowych tzw. kwasów tłuszczowych. A chociażby smalec też jest tłuszczem i nikt jedząc chleb z nim nie umarł na oparzenie przełyku. A w mydle w płynie środkiem czyszczącym są inne związki chemiczne tzw. detergenty a nie związki kwasów tłuszczowych.
To, że mogą pojawić się jakieś zmiany ma żołądzi od uzycia mydła spowodowane jest jego odczynem zasadowym i tym, że wysusza ona skórę oraz dodatki zapachowe do mydła moga powodować reakcje alergiczne.

cumextrakt 

Wysłany: Wto 02 Mar, 2010   

Polecam Durex play heat (zel) jest wspanialy i dobry do orala bo smakuje truskawka. Ostatnio czesto go uzywam do walonka samemu polecam

Odpowiedz do tematu