Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kilka pytan
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Sob 25 Mar, 2006   Kilka pytan

Witam,
Otoz mam kilka pytan, ktore mnie nurtuja, zeby nie powiedziec wprowadzaja w kompleksy:
1. Czy bardzo wczesnie pity alkohol (10-11lat) mogl spowodowac teraz, ze moj czlonek jest bardzo maly, praktycznie wogule sie nie zmienia.
2. Czy jest szansa ze jeszcze urosnie?

Mam 15, jestem niskiego wzrostu, moze jeszcze nienadeszla ta chwila, ale wydaje mi sie ze rozwijam sie w 100% prawidlowo (wlosy pod pachami itp.)

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

donald

Wysłany: Sob 25 Mar, 2006   

alkohol 50/50 niewiadomo tak mi się wydaje. A co do wielkości to od 2-ch do 10 lat z tym że średnio kończy rosnąć w 20-21 roku życia .

Bruno Pelletier

Wysłany: Nie 26 Mar, 2006   

a ile cm ma Twój Penis?

penis.com.pl
orgasm contol
Gość

W stanie spoczynku od 6-8 cm, a w wzwodnie ok 10-11:( .

Aha zauwazylem ze w grudniu moj czlonek zaczal sie powiekszac, moje jadra zrobily sie wiekszy i bardziej pofaldowane, jednak potem byla mala imprezka i mocno dalem z alkoholem i marysia. Po pewnym czasie zobaczylem ze moj penis jest taki jak byl poprzednio.
Czy mozliwe jest ze zachamowalem rozwoj mojego przyrodzenia?
Upijam sie srednio raz na 3 miesiace a w wakacje czesciej, oraz na rozne okazje.

Bruno Pelletier

odradzam picie alkoholu nie tylko ze względu na jego zgubny wpływ na komórki mózgowe...
A co do narkotyków - nie pal!!!

hildegrant

ad 1. moze opoznic dojrzewanie
ad 2. poczekaj, masz jeszcze czas

Gość

Hmm.. jezeli chodzi o opoznione dojrzewanie to czytalem o tym dosc sporo, ale wsrod moich kolegow ktorzy tez pija i pili razem ze mna jest wszystko OK (powiedzmy ze poprostu wiem). Ostatnio pije troche czesciej niz zwykle w przeciagu ostatnich 6 tygodni upilem sie 6 razy)

Czy macie jakies rady aby zwiekszyc poziom testosteronu?

hildegrant

dlatego napisalem ze MOZE opuznic, kazdy czlowiek jest inny, wiec nic wiecej nie napisze na ten temat...
a testosteron zostaw w spokoju, sam sie do ciebie odezwie :wink:

cadyk7

Wysłany: Pon 27 Mar, 2006   

wykasowany

Gość

Wysłany: Pon 27 Mar, 2006   

Opoznionego dojrzewania raczej, bo nie konsultowalem sie z lekarzem, nie mam. Mam juz pelne, geste wlosienie lonowe, polucje, pelne owlosienie pachowe (no moze prawie pelne) oraz zarost na twarzy

hildegrant

Wysłany: Wto 28 Mar, 2006   

endokrynolog albo pogodzenie sie z zaistniala sytuacja...

Gość

Wysłany: Sro 29 Mar, 2006   

Raczzej pozostaje tylko pogodzenie sie z ta sytuacja. Najbardziej irytuje mni efakt iz wszyscy mnie maja za kolesia z podstawowki i rzucaja ich zdaniem zabawne uwagi na ten temat. Pojawienie się wiekszej ilosci owlosienia na calym moim ciele nastapilo nagle, ucieszylem sie z tego powodu sadzac ze za tym pojdzie wzrost, nizszy glos i oczywiscie moj maly tez urosnie. Jednak w tym czasie pilem intensywniej niz zwykle i mieszalem alko z ziolem, sama marysie tez popalalem czesciej niz zwykle. I wszystko sie tak jakby nagle dzialo wolniej, nie obserwuje zmien w moim organizmie juz od dluzszego czasu. Czy moglo miec to wlasnie jakis zwiazek z uzywkami? Czy alkohol u mlodego człowieka zabija wiecej szarych komorek niz u doroslego czlowieka, jezeli tak to o ile (razy)? Czy mozliwe jest nierozwiniecie sie organizmu calkowicie? Chodzi czy mozliwe ze nie bede juz nigdy rozwiniety tak, jakbm nigdy nie zazywal uzywek?

Na zakonczenie ( a moze dopiero rozpoczecie) mam jeszcze jedno pytanie:
Czy alkohol zabija rowniez, oprócz szarych, również normalne w organizmie ludzkim, i na czym polega dzialanie alkoholu z narkotykami badz lekami?

hildegrant

Wysłany: Sro 29 Mar, 2006   

sporo pytan...
mlodszy organizm jest bardziej delikatny i reaguje inaczej na alkohol i substancje psychoaktywne - dlatego dzieci i mlodzi ludzie nie powinni ich uzywac, bo szybciej sie uzalezniaja niz dorosly czlowiek (dlatego wymyslono cos takiego jak 18 lat, w US 21, po to by was, mlodych, chronic...)...co do spustoszenia jakie powoduja w organizmie to jest podobnie u jednych i u drugich, ale tak jak pisalem, wszystko zalezy od konkretnej jednostki, a dodatkowo organizmy dzieci sa poprostu slabsze...
z tymi "szarymi komorkami" to nie powiedzialbym, ze zabija...raczej skraca ich "termin przydatnosci"...
czy sie rozwieniesz? na pewno, ale nigdy sie nie dowiesz jak byles zaprogramowany... :wink: ja wg tabeli wzrostu powinienem byc wzrostu mojego ojca, a nie jestem...czemu? moge sie domyslac, ale nigdy sie nie dowiem napewno...
laczenie alkoholu z narkotykami czy lekami nie przynosi z reguly nic dobrego, zazwyczaj ich wzajemne dzialanie sie poteguje, oczywiscie zalezy z czym laczysz, jakies konkretne propozycje?
alkohol w nadmiernych ilosciach oddzialywuje na caly ustroj negatywnie, temat rzeka...

penis.com.pl
bathmate
Gość

Wysłany: Pon 03 Kwi, 2006   

Dzieki wszystkim za zainteresowanie tematem, na zakonczenie moze jeszcze dodam ze niczego w swoim zyciu nie zaluje, wszystko sie ladnie sklada. Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu