Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     PLAN CWICZEN PENISA
Autor Wiadomość
milosz1984
[Usunięty]

Wysłany: Pią 23 Sty, 2009   PLAN CWICZEN PENISA

Witam. Chcialem zalozyc bardzo pomocny dla wszystkich temat jak i jak czesto wykonywac poszczegolne cwiczenia penisa.
Prosze osoby doswiadczone w tej dziedzinie o to by opisac poszczegolne cwiczenia i ich czestotliwosc:
1. Erekcja/kontrola nad wytryskiem - trening kegla - np 30i 30-o sekunowych scisniec lub 100 2-3sekunowych skurczy
Pwoekszanie/Wydluzenie - jak cwiczyc najefektywniej. \
Wazne!! Czy wykonywac wszystkie cwiczenia w jednym dniu np 2 dni z rzedu i 1 dzien przerwy czy np w poniedzialek tylko miesien pc -kegla, a we wtorek powiekszanie/wydluzenie, jak odpowiednio dobrac cwiczenia by penis mial czas na regeneracje i wzrost efektow cwiczen bo wiadomo, ze bez przerw i czasu na regeneracje penis jak kazdy inny miesien nie bedzie rosnal i odczuwal efektow. Np ja cwiczylem przez rok miesien kegal sciskanie zwieracza , cwiczylem codziennie , erekcja byla super,ale mialem klopot z przedwczesnym wytruyskiem bo penis byl tak przemeczony/brak czasu na regeneracje, ze szybko sie spuszczalem. Czekam na wasz opinie skutecznych cwiczen i ich organizacji. Przyda sie to niewatpliwie kazdemu bo jak juz cwiczyc to z glowa by efekty byly pewne, bo wiele osob jest zawiedziona, gdyz cwiczy ,,w ciemno" bez zadnych zasad odpoczynku itp, a to tez wazne. Czekam na wasze liczne komentarze

maly86.86 

Wysłany: Pią 23 Sty, 2009   

dobry temat, fajnie byloby jakby ktos z cwiczacych, kto zanotowal jakies przyrosty podzielil sie swoim planem treningu. ja podchodze ostatni raz do cwiczen po wielu nieudanych probach, cwicze 4 dni rozgrzewka+15-20min jelq i 1 dzien przerwy. pc narazie nie cwicze bo mi erekcja szybko opada i wtedy juz jelq bym w ogole nie polecial ale mam zamiar pc tez jakos wlaczyc w plan treningu

Wojcik 

Wysłany: Pon 26 Sty, 2009   

Ja stosuje plan treningowy z tego poradnika narazie dla początkujących tyle że zamiast Needling mam Testicle Treats od 13.01 odnotowałem 1cm+ tak więc to działa :mrgreen:

penis.com.pl
andropenis
milosz1984
[Usunięty]

Wysłany: Pon 26 Sty, 2009   Cwiczenia

Tericle treats jest to cwicznie na jadra. Jakie inne cwiczenia wykonujesz? Dodam, ze ten poradnik jest naprawde spoko. Jakby ktos jednak chcial sie wymienic innymi to moge przeslac lub ewentualnie sie wymienic jezeli ktos tez takowy posiada

Wojcik 

Wysłany: Pon 26 Sty, 2009   

zaczynam od rozgrzewki w formie ciepłej kąpieli następnie 8 min long shlon 10 min jelq 6 min power stretch 5 min horizontal mowement i mięśnie PC ale to nie w trakcie treningu już ale w ciągu dnia jak mam czas. A za jakiś tydzień może 2 jak wprawy nabiorę zacznę wykonywać inne ćwiczenia.

Lex123 

Wysłany: Sro 04 Lut, 2009   

Stosuje się jedno ćwiczenie dziennie czy te wszystkie co są w grafiku w ciągu tych jak dla początkującego 7-10min? chodzi mi po powiększenie penisa

zielu525 

Wysłany: Pią 15 Maj, 2009   

;p

kwiat1987 

Wysłany: Czw 19 Lis, 2009   

Jak ktoś sobie z tego ebooka ułożył jakiś dobry plan i osiągnął jakies rezultaty to proszę o podanie go na forum bo ja nie wiem od czego zaczynać i ile w ogóle to ćwiczyć...pozdro

potency 

Wysłany: Nie 22 Lis, 2009   

Hej, fajnie że coś robisz w tym kierunku. Powodzenia!

kwiat1987 

Wysłany: Pon 23 Lis, 2009   

dzięki za kod mistrzu pozdroooo I nadal proszę kogoś kto ma jakiś dobry sprawdzony plan ćwiczeń na powiększanie penisa to pisać

pablik123 

Wysłany: Nie 07 Lut, 2010   

milosz1984, Witam, tak sobie czytam i zauwazylem, ze istnieja jakies cwiczenia pc z ebooka jakbys mi mogl przeslac plan cwiczen i jak powinienem cwiczyc to blbym Ci bardzo wdzieczny, interesuja mnie cwiczenia na poprawienie erekcji i na wydluzenie penisa. Nie wiem czy dorze zrozumialem ale sa cwiczenia na jadra ? (tzn ze sa wieksze cz np wiecej spermy produkuja ?) z Gory dziekuje za odp.

MPBU 

Wysłany: Pon 15 Mar, 2010   

Witam wszystkich z podobnymi problemami. Ja tez sciaglem ebooka i cwicze z nim juz prawie 2 tyg, przed tym zastanawialem sie nad kupnem andropenisa i innych tego rodzaju pierdolm ciesze sie ze tego nie zrobilem. Cwiczenia naprawde daja rezultaty, zaczynam od goracej kapieli a pozniej cwicze, nie trzymam sie okreslonego czasu, tylko cwicze tyle ile mi sie chce. Widze juz ze spokojnie na dlugosci jest ponad cm, gorzej z gruboscia ale kilka mm napewno poszlo. Jednak roznica podczas wzwodu jest naprawde imponujaca, wczesniej nie moglem dlugo utrzymac penisa twardego gora z 10 min a pozniej miekl, teraz jest to jakies 40 min twardego i sterczacego draga!! Naprawde jestem zadowolony i zamierzam cwiczyc teraz caly czas. Polecam wszystkim, bo to naprawde dziala!

calapuno1 

Wysłany: Czw 18 Mar, 2010   

MPBU a jakies cwiczenia stosujesz?

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu