Guzek przy podstawie penisa |
Autor | Wiadomość |
dekor Dołączył: 04 Lut 2010 Posty: 2 Skąd: wwa | Wysłany: Czw 04 Lut, 2010 Guzek przy podstawie penisa |
|
| Witajcie.
Kobieta znalazła mi przez przypadek u podstawy penisa, pod jądrami (nie na jądrach, ani nie na penisie), mniej więcej w miejscu gdzie zaczyna się moszna (w połowie drogi) mały guzek. Wiecie może coś na ten temat? Szczerze mówiąc podschizowałem się. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 |
|
| Zapalenie mieszka włosowego, po jakimś czasie samo powinno się wchłonąć, a jakby rosło, albo przez dłuższy czas nie znikało, idź do lekarza na USG. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
dekor Dołączył: 04 Lut 2010 Posty: 2 Skąd: wwa | Wysłany: Pią 05 Lut, 2010 |
|
| andrzejgadar napisał/a: | Zapalenie mieszka włosowego, po jakimś czasie samo powinno się wchłonąć, a jakby rosło, albo przez dłuższy czas nie znikało, idź do lekarza na USG. |
dzięki, usg swojego czasu miałem robione, jakiś rok temu. pewnie to długo ale zawsze by coś zobaczył. czyli monitorujemy
btw. zapalenie mieszka nie jest na powierzchni czasem? ja to mam tak jakby troche głębiej | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|