Penilarge |
Autor | Wiadomość |
mrfifi Wiek: 36 Dołączył: 07 Sty 2010 Posty: 1 Skąd: UK | Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 Penilarge |
|
| Witam wszystkich Zastanawiam sie nad zakupem tabletek na powiekszenie czlonka o nazwie :Penilarge lecz nie wiem czy sa one skuteczne w swoim dzialaniu ? Czy ktos z was uzywal tego badz innego produktu o podobnych dzialaniach. Prosze o opinie lub porady. Z gory dziekuje i pozdrawiam | |
| |
 |
michal666 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 5 Skąd: Krk | Wysłany: Czw 14 Paź, 2010 |
|
| Kupiłem i wypróbowałem juz kilka specyfików. Większość z nich nie działała, natomiast Penilarge był jednym z wyjątków. Całkiem nieżle sę wchłania, dobrze przyswajalny w dodatku pozbawioany jakiejś tam chemii, raczej tylko naqturalne skladniki. oprocz powiekszenia, jeszcze erekcja megamocna i ogolnie spoko efekty. innych preparatow raczej nei polecam, chyba, ze to zalezy od organizmu... | |
| |
 |
szycha98 Dołączył: 10 Kwi 2010 Posty: 1 Skąd: wies | Wysłany: Sob 16 Paź, 2010 |
|
| Witam czy efekt się utrzymuje po kuracji ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
michal666 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 5 Skąd: Krk | Wysłany: Wto 23 Lis, 2010 |
|
| powtarzasz, bo co? korzystales z tego? a moze jednak to zalezy od organizmu? ja nie sadze, zebym sie sam oszukiwal co do rezultatow. moj najwyrazniej okazal sie podatny na te skladniki, a Twoj chyba nie... | |
| |
 |
kero Dołączył: 16 Gru 2010 Posty: 3 Skąd: Lodź | Wysłany: Czw 16 Gru, 2010 |
|
| to w koncu działa ten penilarge czy nie? | |
| |
 |
przemko110 Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 12 Skąd: Zielona Gora | |
| |
 |
Marat700 Dołączył: 11 Sty 2011 Posty: 1 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 11 Sty, 2011 kto to robi? |
|
| dlaczego producent (podobno) Cobeco Pharma nie posiada tego produktu na swojej stronie w ofercie? To mnie bardziej zastanawia jeszcze zanim pomyśle, czy po tym rośnie.... | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Pon 08 Sie, 2011 |
|
| witam ja zażywam peni large od ponad miesiaca, jak narazie są drobne zmiany w wielkosci ale ciągle czekam wymarzone efekty pozdrawiam | |
| |
 |
meski25 Wiek: 38 Dołączył: 04 Sie 2011 Posty: 5 Skąd: katowice | Wysłany: Wto 09 Sie, 2011 |
|
| czesc. Również zażywam panilarge, u mnie pierwsze efekty bylo widać po miesiącu, teraz juz biore prawie 3 miesiące, odrazu mówie że wymarzonych efektów nie ma i powiem tak po zażywaniu jakich kolwiek tabletek nie ma co liczyć na wymarzone efekty ponieważ uważam że nie da sie ich osiągnać w żaden sposób, ale z czystym sumieniem moge powiedzieć że tabletki penilarge mi pomogły jak bym miał w skali 1-10 okazać zadowolenia daje mocną 8 pozdrawiam i życze powodzenia. Rośnijcie | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Pią 19 Sie, 2011 |
|
| a jaki przyrost odnotowałes??? mierzysz sobie...? bo jestem ciekaw czego sie spodziewac za miesiac.. bo teraz mijają 2 miesiace i srednio wydłuzyl mi sie o 3 cm , ale tak naprawde ciezko to zmiezyc u mnie bo czesto sie zmienia. | |
| |
 |
meski25 Wiek: 38 Dołączył: 04 Sie 2011 Posty: 5 Skąd: katowice | Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 |
|
| Ja już zakończyłem swoją kurację penilargem, przyrost odnotowałem ok 4 cm mi to wystarcza w zupełności, troche było nerwów bo przez pierwszy miesiac obawiałem sie że na mnie nie zadzaiałaja. Ale naszczescie to juz za mna teraz jeszcze pompka doraźnie co jakiś czas i jestem heppy pozdrawiam | |
| |
 |
Timson Wiek: 33 Dołączył: 31 Sie 2011 Posty: 2 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 |
|
| Mam kilka pytań. Mam 20 lat i 15 cm penisa. Chciałbym się dowiedzieć czy jedno opakowanie tabletek penilarge starczy by go powiększyc? Czy musze kupić więcej? | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Czw 01 Wrz, 2011 |
|
| hej, jedno opakowanie możesz sobie kupić na próbę, przeważnie po 3 tygodniach zażywania penilarge są widoczne pierwsze efekty a jedno opakowanie wystarcza na miesiąc, cała kuracja powinna trwać około 3 miesiące więc najlepiej kupić zestaw 2 opakowania + 3 jest gratis. Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Timson Wiek: 33 Dołączył: 31 Sie 2011 Posty: 2 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 01 Wrz, 2011 |
|
| A po tych 3 opakowaniach jakiego przyrostu mogę sie spodziewać? Czy nie ma żadnej zależności? | |
| |
 |
olaf00 Wiek: 44 Dołączył: 22 Wrz 2011 Posty: 11 Skąd: wrocław | Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011 |
|
| witam, po przeczytaniu waszych postów stwierdziłem że spróbuje, minęły 4 tyg i coś drgnęło ale naszczescie w dobrym kierunku jest taki jakby spuchnięty - nabrzmiały zobaczymy co bedzie dalej ale i tak juz jestem zadowolony dzięki wam! | |
| |
 |
|