DEpilacja wasze typy |
Autor | Wiadomość |
budzikk Wiek: 37 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 59 Skąd: z nienacka | Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 DEpilacja wasze typy |
|
| Witam
od jakiegos czasu regularnie depiluje okolice penisa moszną ogólnie krocze na łyso(lub zostawiam paseczek) zazwyczaj robie to maszynką do golenia ale jest fajnie jak włosy są dłuzsze i dole sie pod włos jak włoski sa krótkie i tak próbuje robic to zawsze sie zatne a to nieladnie wyglada poza tym po maszynce szybko odraste:/
próbowałem kremów do depilacji veet i tanita i niby ok ale zawsze potem mam poparzona moszna:/
próbował moze ktos innej metody depilacji na 0??
moze wosk w plastrach albo masa cukrowa??
z góry dzieki za pomoc | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 |
|
| z woskiem się zesrasz przy zrywaniu a masę cukrową się nakłada gorącą a tego bym na jajkach poczuć nie chciał.
Próbowałeś zwykłym kremem do depilacji nóg albo specjalnego do okolic bikini? Z moszną napewno trzeba trochę ostrożniej niż z innymi częściami ciała czyli szybciej zmyć krem, spłukać dużą ilością wody a potem nasmarować nawilżającym kremem.
Naprawdę polecam kremy bo dają dużo lepszy efekt od jednorazówek a jak masz na mosznie skórę wrażliwą nawet na te kremy do okolic bikini, to samą mosznę możesz jednorazówką potraktować (w końcu nie ma na niej aż tyle włosów) a reszte kremem. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
budzikk Wiek: 37 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 59 Skąd: z nienacka | Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 |
|
| kremy stosowałem ale i tak efekt dosc krótkotrwaly no i podraznienia:/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 |
|
| no na pewno dłuższe niż po tradycyjnym goleniu, a co do podrażnień, próbowałeś chociażby veet do okolic bikini? oprócz kremu w opakowaniu masz jeszcze łagodzący balsam po depilacji. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
budzikk Wiek: 37 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 59 Skąd: z nienacka | Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 |
|
| uzywałem veet do bikini ale nie było zadnego kremu...
generalnie bul zniose tylko chial bym miec spokój z włoskami | |
| |
 |
pawelios Dołączył: 22 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: hrubieszów | Wysłany: Wto 05 Sty, 2010 |
|
| Proponuje ogolić i gdy odrastają wyrwać pensetą, mi to zajmuje dwa wieczory po 1:30 wiecej szczególów na GG 4246645 | |
| |
 |
budzikk Wiek: 37 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 59 Skąd: z nienacka | Wysłany: Wto 05 Sty, 2010 |
|
| pawelios napisał/a: | Proponuje ogolić i gdy odrastają wyrwać pensetą, mi to zajmuje dwa wieczory po 1:30 wiecej szczególów na GG 4246645 |
próbowalem to kiedys ale zajmuje to duzo czasu fakt długo trzyma le ten czas... | |
| |
 |
pawelios Dołączył: 22 Paź 2005 Posty: 32 Skąd: hrubieszów | Wysłany: Sro 06 Sty, 2010 |
|
| Mi zajmuje dwa razy po póltorej godziny. biore przysznic i właczam film o 20:00 jak sie kończy to półowa juz druga połowa dnia nastepnego | |
| |
 |
|