Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kto używał pompki Toy Joy?
Autor Wiadomość
Rivaldo

Wysłany: Pią 18 Gru, 2009   Kto używał pompki Toy Joy?

Na allegro można znaleźć oferty pompki marki Toy Joy za około 40zł z przesyłka (nie podaję linka, by nie reklamować). Czy ktoś z was ją używał? Czy jest warta uwagi i czy może dać jakiś efekt, czy raczej jest picem na wode i kolejnym marketingowym zabiegiem grającym sobie na kompleksach mężczyzn?

lgood 

Wysłany: Sob 19 Gru, 2009   

Ostatnio z ciekawosci kupilem sobie taka pompke, zwykla prosta bez zadnych bajerow. Ogolnie ciekawa zabawka. Wkladasz pomujesz i jest na niej podzialka wiec widac ile cm penis sie powieksza u mnie po dobrym pompowaniu jest wiekszy o ok 2 cm i erekcja jest duzo mocniejsza. Jedyna wada takiej taniej pompki jest to ze nie trzyma cisnienia i trzeba co chwilke dopompowywac. Nie wiem co chcesz osiagnac uzywajac takiej pompki ale wg mnie do chwilowego powiekszenia i lepszej erekcji przed stosunkiem sprawdza sie bardzo dobrze

Rivaldo

Wysłany: Sob 19 Gru, 2009   

Ale ta pompka wydaje się być mało profesjonalna, jakby dla dzieci. Kiedyś miałem już pompke, droższą niż ta i jej wadą było to, że szybko gumy izolacyjne się rozciągnęły i w końcu pękły (tam były 3 w zestawie, tu widze ze jest jedna). Tu jest gruszka, tam był pistolet. Igood ile twój penis mierzy na tej miarce przy największym ciśnieniu? A ile po wyjęciu, gdy pompka nie wbija się w ciało?

penis.com.pl
penilarge krem
lgood 

Wysłany: Nie 20 Gru, 2009   

Rivaldo nie wydaje mi sie zeby ta guma szybko sie rozciagnela jest wykonana z dobrego materialu i ogolnie pompka sprwaia wrazenie mocnej i wytrzymalej. Normalnie moj penis w czasie mocnego wzwodu ma ok 14,5 cm jak dobrze napompuje to ma ok 16,5 cm.

Rivaldo

Iglood to masz dokładnie taki sam "sprzęt" jak ja. 14,5 przy mocnej erekcji, a 16,5cm w pompce.Jaki jest twój stosunek do swojego penisa? Bo ja czasami jestem z niego zadowolony, a czasami zawiedziony, zwłaszcza gdy obejżę film xxx, gdzie ci faceci mają imponujące penisy, ku radości ich partnerek.
Czyli 2 cm się pompka wbija w ciało i pompuje na zwiedzionym w erekcji. Liczysz na efekty? Chciałbyś więcej cm, by być spokojniejszym o jego możliwości,a może już go sprawdzałeś w boju?

lgood 

tzn jesli chodzi o stosunek do mojego penisa to raz jest lepiej a raz gorzej, gdybym mial wiekszego napewno czulbym sie bardziej pewny siebie i bylbym bardziej zadowolony, moja kobieta twierdzi ze go uwielbia i ze jest najlepszy na swiecie i nie chcialaby innego. Z innymi kobietami bywalo roznie jednym wystarczal dla innych byl za maly. Ogolnie chcialbym zeby mial te 16,5 caly czas, wtedy czulbym sie pewniej i napewno moglbym uprawiac seks w wiekszej ilosci pozycji niz teraz bo niestety ale z takim sprzetem to nie poszalejesz. Jesli chodzi o pompke to tak z ciekawosci ja kupilem bo koszt niewielki a zaciekawilo mnie nie to ze moj penis od tego sie powiekszy bo jakos w to nie wierze tylko bardziej chodzilo mi o mocniejsze erekcje i wydajem i sie ze do tego taka pompka nadaje sie jak najbardziej.

Rivaldo

Wysłany: Pon 21 Gru, 2009   

Uważasz, że twoja kobieta tylko tak ci mówi, że jest on wspaniały, bo nie chce cię urazić lub tak mówi, bo co innego jest dla niej ważne, lub po prostu ma kulturę? A tak na prawdę to chciała by był większy?
A jak oglądasz film xxx gdzie faceci mają po ok. 20 lub więcej to im zazdrościsz, czujesz się gorszy od nich? Czujesz się przegrany w tej rywalizacji? Gdyby twoją dziewczynę chciałby ci odbić jakiś gość z np 21cm i wyzwałby cię na pojedynek, to uznałbyś że nie masz z nim szans? Bo on ma większego i na pewno lepiej zaspokoi partnerkę?

Dla innych kobiet 14,5 cm było za mało, a po czym to poznałeś? Czy w twarz powiedziały ci? A może tylko lekko dały do zrozumienia?

Z takim sprzętem na prawdę się nie poszaleje? Przerażasz mnie, zaczynam się bać. Myślisz, że te marne 2 cm więcej dużo by zmieniły, na prawdę w to wierzysz? To raczej jeden pies, to średnie i to średnie. A jakie pozycje się nie nadają dla 14,5 cm penisa? Pewnie te najtrudniejsze, albo np. od boku, na łyżeczke, bo wtedy penis nie ma takiego zasięgu i mało zdziała. A czy to prawda, że taki mały, to często wypada z pochwy, co denerwuje kobiete?

A czy wierzysz w to, że można uzyskać dodatkowe centymetry jakoś? Np przez te ćwiczenia, naciaganie, tanletki, extendery, kremy itd? Czy to jest pic na wodę i daremny trud?

lgood 

ciezko mi powiedzec czy moja kobieta mowi to bo wie ze chcialbym to uslyszec czy faktycznie tak jest. Wiem ze i ja i ona mielismy wielu partnerow i wiem ze jej poprzedni miewali wieksze mimo to jest ze mna i uprawiamy sex reagularnie i z tego co widze oboje jestesmy zadowoleni ale dopasowanie sie zajelo nam troszke czasu.
Jesli chodzi o filmy xxx to jasne ze chialbym miec takiego jak oni bo tak jak wczesniej czulbym sie o wiele pewniej i wiedzialbym ze moge wiecej zrobic poza tym o wiele lepiej wizualnie taki penis wyglada tym bardziej ze jestem dobrze zbudowanym 100kg mezczyzna to raczej pasowalby mi duzy penis a nie taki maly pistolet:)
Dla kilku kobiet moj penis byl za maly i poprostu mi o tym mowily a po innych dalo sie to wyczuc ze tym sprzetem raczej ich nie zaspokoje.
Jesli chodzi o pozycje to w malo ktorej takim penisem bedziesz "dobijal" do konca i prawie zawsze bedziesz czul ze moglbys "wejsc" dalej. Zdarza sie ze wypada ale to zalezy w jakich pozycjach poza tym jak masz 14,5 to tak naprawde ile on wchodzi do pochwy? 9-10 cm max w pozycji od tylu a w innych jeszcze mniej.
Gdyby byla mozliwosc trwalego powiekszenia penisa to uwierz mi ze napewno nie mialbym takiego jakiego mam.

Rivaldo

To trzeba walczyć o kolejne cm, ćwiczyć go ile wlezie. To rzeczywiście przy 100kg 14,5cm może nie wyglądać imponująco. Ja ważę o wiele mniej więc małość mojego penisa nie rzuca się tak w oczy. A jak myślisz co mają powiedzieć ci faceci co mają jeszcze mniejsze: 12,5, 10,5cm itd no i wszyscy ci z mikropenisem? Ci to nie poszaleją..., bo wcześniej się załąmią psychicznie.
Ale są pozycje dla facetó z mniejszymi, np. te gdy kobieta ma złączone nogi, by ścisnąć pochwe. Ale racja, że np od tyłu tym 14,5 się za dużo nie zwojuje,bo w tej pozycji wykjorzystasz tylko z ok 10cm, bo np pośladki ograniczają dostęp. Uważasz, że ci wszyscy sexuolodzy co pocieszają facetów, że średni penis to nie problem kłamią, mydlą oczy? Bo kobiety i tak są wymagające? Uważasz, że kobiety marzą o dużym penisie?
Od ilu cm wg ciebie zaczyna się przyzwoity penis? Ile to dużo, a od ilu do ilu średni?

Czy to reguła, że wąskie kobiety, szczupłe w biodrach i niskie mają ciasne pochwy, a wysokie i szerokie w biodrach mają szersze wargi sromowe?

lgood 

Wysłany: Wto 22 Gru, 2009   

akurat mi sie wydaje ze w pozycji od tylu wchodzi najgłębiej.
Sexuolodzy mowia ze penis od 10 cm w zwyz jest wystrczajacy aby zadowolic kobiete ale to nie znaczy ze z wiekszym nie jest im fajniej :) a wg mnie przyzwoity penis to od 17 cm w gore

jesli chodzi o kobiety to wydaje mi sie ze mniejsze i drobniejsze kobiety maja cisniejsze pochwy chociaz nie jest to regula bo zdazaly sie takie ze byly male i nie byly ciasne :)

Rivaldo

To twoim zdaniem da się powiększyć penisa, czy nie? Moim zdaniem nie, dlatego, że penis nie jest zbudowany z mięśnia i ścięgien jak np. biceps i dlatego nie da się go kształtować. Penis złozony jest z ciał jamistych i gąbczastych, a to co innego.

A myślałeś o operacji wydłużania lub pogrubiania silikonem, tak jak kobiety wypełniają sobie nim piersi, tak chyba można żołędzia i np. korpus wypełnić - będzie grubszy!

Ja raczej nie wieżę w przyrost cm przez np. wyciaganie czy dojenie, ale mimo to mam nadzieję, że a może jednak... Może to naiwne, ale zawsze warto mieć tą nadzieję, bez niej bym się załamał.
Ty widze jesteś doświadczonym facetem, nie wkurzył byś się gdybyś zobaczył ,ze większego od ciebie ma chłopiec z gimnazjum( np. z 19 cm) ?
Czemu na penisa 14,5cm mówi się, ze jest mały, skoro to jest średni ? Czemu tak się przyjęło?
Taki mniejszy chyba jest odpowiedniejszy do anala, potwierdzasz?
Ja mam nadzieję, że te twoje 100kg mieści się w pokaźnym szkielecie, bo jeśli jesteś mały i masz nadwagę, i masz ponton, tak że spodni nie idzie zapiąć, to pewnie ciężko ci go dostrzec przy sikaniu.. :)

Rivaldo

A jakie pozycje wg ciebie są nieodpowiednie dla średniaka? Które to wyższa szkoła jazdy? Może z średniakiem dziewczyny nie mająproblemu z deep throatem?
Myślisz, że każda kobieta chciałaby być brana przez dużego bata? A jeśli chodzi o rozciąganie, próbowałeś może te extendery, co się zakłąda na cały dzień i cały dzień penis jest napiety?
Takie 14,5 trochę śmiesznie wygląda, ale jakioś trzeba żyć, tzn. ruchać.

lgood 

z tych takich popularniejszych pozycji to napewno na lyzeczki i na siedzaco raczej odpadaja ale jest duzo innych z ktorymi mozna kombinowac. jesli chodzi o deep throat to z moim penisem zadna nie miala problemu :) , napeno nie kazda kobieta chcialaby byc brana przez duzego ale wg mnie wiekszoc kobiet napewno, poza tym dla duzego kazda ciasna :) :)
Nie probowalem extanderow bo po pierwsze nie wierze w to po drugie niemozliwe jest zeby to nosic caly dzien, poczataj opinie ludzi ktorzy to stosowali to sam zobaczysz ze nigdzie nie znajdziesz ze komus sie powiekszyl o tyle i tyle po takim i takim czasie.

penis.com.pl
orgasm contol
Rivaldo

Wysłany: Sro 23 Gru, 2009   

A starasz się ćwiczyć mięśnie Kegla, żeby móc utrzymać go twardego, bez zaciskania ręką i żeby móc wstrzymać wytrysk, no i od tego korpus się rozrasta.
Może warto kase uzbierać na ten silikon czy żel, taka operacja to choćby na grubość, to zawsze coś. Ja się nad tym zastanawiam, bo skoro kobiety powększają sobie piersi, to faceci mogą żołędzia...
Chociaż jeśli ty ważysz 100kg, to pewnie masz grubego - ile ma obwodu?

A co do tych pozycji to pewnie dla małego misjonarska jest najlepsza. Trzeba by przejżeć Kamasutrę.

Cieszmy się, że ne mamy tego:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Mikropenis

A widziałęś ten program z USA, w którym naśmiewali się z takich facetów z 2-3cm? Jak nie to ci go wyszukam.

lgood 

Wysłany: Sro 23 Gru, 2009   

miesnie kegla mam tak wycwiczone ze potrafie wstrzymywac wytrysk tak dlugo jak tylko chce, szczerze to pogrubiac narazie go nie chce bo w obwodzie ma 14,5 i poki co to mi w zupelnosci wystarcza. Jesli chodzi o pozycje to wg mnie najlepsza jest od tylu tylko kobieta musi miec zacisniete nogi albo taka gdzie kobieta lezy na plecach i zarzuca nogi na twoje ramiona ew na jezdzca jest jeszcze niezla ale nie taka klasyczna tylko kobieta kuca a nie siedzi

Odpowiedz do tematu