Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Męski horror
Autor Wiadomość
Boss 

Wysłany: Sob 28 Lis, 2009   Męski horror

Po przeszukaniu forum doszedłem do wniosku, że nie ma tu żadnego tematu o goleniu twarzy! Znalazłem mnóstwo o goleniu miejsc intymnych, ktory dotyczy jakiegoś procentu użytkowników tego forum lecz nie znalazłem nic na temat jak najbardziej związany z każdym z nas.

No więc. Jak sie golicie? Chodzi mi o sposób. Możecie też poopowiadać swoje pierwsze przygody z goleniem, kto Was nauczył, czym się golicie, etc.

Jeśli plagiat, to skasujcie. ;]

Agares 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2009   

No chyba rzeczywiście nie było.

Golić na twarzy zacząłem się od niedawna, strasznie irytował mnie mleczny wąsik który się pojawiał. A sposób jak się gole? Myśle, że najnormalniej. Myję twarz, nakładam piankę , golę , zmywam a następnie smaruje to mleczkiem po goleniu. Ze względu na mój wiek, taką czynność wystarczy robić co tydzień.

A kto mnie nauczył? Nikt.
A gole się jednorazówkami Gilette. ;)

andrzejgadar 

Wysłany: Nie 29 Lis, 2009   

Dosyć ważne, jak nie chce się mieć podrażnień jest umycie twarzy przed goleniem najlepiej nawet gąbeczką bo na skórze mamy różne drobinki, kurz, piasek itp. które podczas golenia tworzą na skórze mikroranki. Potem trzeba posmarować pianką lub jeszcze lepiej żelem lekko wmasowując (żeby pianka dobrze zadziałała na zarost tzn. żeby go zmiękczyła) no a potem golić, specjaliści mówią, że tylko z włosem, nigdy pod włos (co np. dla mnie niekiedy jest niewystarczające, niekiedy twarz musi być jak pupka niemowlaka dlatego w ramach przypływu czasu niekiedy praktykuję "podwójne golenie" czyli po prostu 1 raz golisz z włosem, potem 2 raz pod włos). I trzeba uważać żeby sie nie zaciąć :)
Potem trzeba resztę pianki zmyć najlepiej chłodną wodą, osuszyć skórę ręcznikiem i wmasować balsam/mleczko.

penis.com.pl
masturbator
rubinowy1 

Wysłany: Pon 30 Lis, 2009   

A ja uważam że jak po goleniu nie potraktuje tważy alkocholem (czyt. woda po goleniu), to nie czuje się jak bym sięogolił. W dodatku Alkochol osusza skórę.

Shnitzel 

Wysłany: Pon 30 Lis, 2009   

Golenie twarzy - pod natryskiem zaraz po myciu twarzy, lusterko w dłoni i golę. i zawsze pod włos z włosem to guzik mi daje bo mam płaski zarost i ostrza się ślizgają.

Ciamciak 

Wysłany: Pią 11 Gru, 2009   Re: Męski horror

Boss napisał/a:
Po przeszukaniu forum doszedłem do wniosku, że nie ma tu żadnego tematu o goleniu twarzy! Znalazłem mnóstwo o goleniu miejsc intymnych(...)

spójrz w pasek adresu :)
PENIS.com.pl ;>

A co do tematu to golę pianką Gilette i maszynką jednorazową z pięcioma ostrzami :)

Boss 

Wysłany: Sob 12 Gru, 2009   

Spójrz troce niżej i ujrzysz:
Penis.com.pl
Roum męskich spraw. ;p

houserek 

Wysłany: Sro 23 Gru, 2009   

Długo szukałem wreszcie znalazłem, Gilette Fussion Power, 5 ostrzy, ale żel do golenia nivea, najlepiej golić sie rano, kiedy skóra jest jeszcze nie ruszana, zawsze uzywać ciepłej wody, pierwsze golenie z włosem i po tym normalnie pod włos. Polecam

Pinoki0 

Wysłany: Wto 19 Maj, 2015   Re: Męski horror

Boss napisał/a:
Po przeszukaniu forum doszedłem do wniosku, że nie ma tu żadnego tematu o goleniu twarzy! Znalazłem mnóstwo o goleniu miejsc intymnych, ktory dotyczy jakiegoś procentu użytkowników tego forum lecz nie znalazłem nic na temat jak najbardziej związany z każdym z nas.

No więc. Jak sie golicie? Chodzi mi o sposób. Możecie też poopowiadać swoje pierwsze przygody z goleniem, kto Was nauczył, czym się golicie, etc.

Jeśli plagiat, to skasujcie. ;]

Nikt, liczyłem że kolega w klasie, ktory mnie podmacywał, mnie nauczy jak to robi, ale nie nauczył. Ostatnio golę się trochę rzadziej i dzieki temu mniej mam uczulen itp. ,ale ogolnie zgadzam się - horror ;P

kcqBM 

Wysłany: Czw 04 Cze, 2015   

gole sie maszynka elektryczna, wygodniej, szybciej i bez zaczerwienien i podraznien

Odpowiedz do tematu