Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wasz pierwszy raz!
Autor Wiadomość
Home

Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006   Wasz pierwszy raz!

Kiedy zaczeliscie uprawiac seks? Chodzi mi o wiek i z kim? Czy dobrym rozwiazaniem jak na pierwszy raz jest prostytutka? Odp.
Pozdro 8)

hildegrant

Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006   

wydaje mi sie prostytutka na 1 raz to nie jest najlepsze rozwiazanie, ale to moje skromne zdanie...

Home

Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006   

ale tez zwrocicie uwage na moj wiek mam 16 lat :P 8)

penis.com.pl
orgasm contol
hildegrant

Wysłany: Nie 02 Kwi, 2006   

tym bardziej... poczekaj rok na jakies fajne ciastko, ktore to zrobi z toba za darmo :wink:

hipopotam

ja miałem 15 lat i to wcale nie oznacza że im wcześniej tym lepiej- przciwnie bo niezbyt przyjemnie wspominam ten wieczór.
prostytutki????
strzeż się - juz lepiej ładować w rzeberka od kaloryferu.

VanCote

Mój profesor ze szkoły średniej mawiał: "między drzwi i liaczkiem go". :shock: Pewnie to jednak niewykonalne w pojedynkę. :D :D :D

* Postać: lis do Małego Księcia

hildegrant

Wysłany: Pon 03 Kwi, 2006   

ja juz pomijam kwestie psychologiczne dla mlodego smialka, zajabym sie kwesiami zdrowotnymi...
slyszalem o lekarzu, ktory ma "pod opieka" kilka domow uciechy i regularnie przeprowadza badania ichniejszych pracownic....i zapewnia o ich doskonalym stanie zdrowia....
pytanie: regularnie to znaczy jak? i czy wzial pod uwage ze czas wylegania niektorych wirusow czy bakterii moze wynosic nawet kilka tygodni...a co z tymi klientami, ktorzy zaznali uciechy w czasie o ktorym pisalem?
ostra jazda... :twisted:

Jowood

Wysłany: Pon 03 Kwi, 2006   

Jak mialem swoj pierwszy raz mialem 17 lat...
O lepszym pierwszym razie nawet nie snilem, gdyz zrobilem to z 22 letnia dojzala kobieta "nie byla to prostytutka :wink: "
Byla to siostra mojego kolegi... Zawsze byla dla mnie idealem kobiety i myslalem ze jest to cel nie osiagalny by z nia troszke pobaraszkowac, a tu bach na imprezie na mojej dzialce.
Jakbym mial ja porownac do ciasta to ona byla dla mnie doslownie jak tort z wisienka na gorze.

Wybij sobie prostytutke z glowy, nie spesz sie. Predzej czy pozniej bedziesz mial swoj upragniony pierwszy raz. Poczekaj a napewno sie uda. Pozdro

Gość

Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006   1 raz

Ja tam zaczełem z wieku 17 lat i z moją dziewczyną

Odpowiedz do tematu