Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     czerwona plama
Autor Wiadomość
Lajcik 

Wysłany: Sro 09 Gru, 2009   czerwona plama

Mam taki mały problem na moim członku pojawiła sie taka nieduza plamka , nic nie boli nie swedzi wogóle nic , mam ja od roku albo nawet wiecej , Narazie nie chce isc do lekarz bo sie puki co wstydze moze miał ktos taki problem są jakies masci Prosze POMÓŻCIE

http://img213.imageshack....9/dsc00302o.jpg

teaser 

Wysłany: Sro 09 Gru, 2009   

mam to samo i mam 3 plamki... jednakze troche mnie swedzi penis ale pod zoledziem.
Nie kochalem sie z zadna panna od czerwca wiec wykluczam zarazenie poprzez stosunek plciowy, te plamki mam czasami bardziej czerwone a czasami mniej, ze dopiero przy dokladnym obejrzeniu malego mozna je (plamki) dostrzec.
Bylem dzis u lekarza, internisty ktory nie wyjasnil mi do konca co to moze byc ale przepisal Pimafucin i kazal moczyc malego w rumianku :D po przeczytaniu ulotki wychodzi na to ze to moga byc drozdzaki ale jesli po tyg nie dostrzege poprawy to wybiore sie do dermatologa lub urologa... a propos ktory lekarz moze bardziej pomoc?

Lajcik 

Wysłany: Sro 09 Gru, 2009   

jak by ci pomogło to daj znac bo moge miec to samo mógł bys wrzucic fotki

penis.com.pl
tabletki penilarge
teaser 

Wysłany: Czw 10 Gru, 2009   

po trzech smarowaniach malego widze poprawe, ale nie wiem czy ona wynika z tego ze tak jak pisalem w poprzednim poscie ze czasami te czerwone plamki sa bardziej widoczne a czasami mniej, czy rzeczywiscie krem pomaga... mam nadzieje ze w koncu mi to zniknie :D
W kazdym razie dostrzeglem istotna rzecz po smarowaniu... duzo mniej mnie swiedzi, a jak swedzi to podrapie sie i swedzenie mija a wczesniej moglem sie drapac i drapac a swedzenie bylo :P

[ Dodano: Wto 15 Gru, 2009 ]
smaruje malego regularnie (tylko jedna noc nie smarowalem) i plamek wlasciwie juz nie widac. Wydaje mi sie jednak ze moj zoladz nie wyglada tak pieknie jak kiedys :D ale pomoge mu dojsc do lat swietnosci i dam mu czas :) w kazdym razie jestem zadowolony z tego kremu ktory przepisal mi lekarz `Pimafucin`.

Lajcik 

Wysłany: Sob 19 Gru, 2009   

a twoje jak wyglądało taj ja moje?

cortez1986 

Wysłany: Nie 20 Gru, 2009   

Dzieci w Afryce z głodu umierają a wy się głupotami zajmujecie!!!

silent111222 

Wysłany: Sob 26 Gru, 2009   

wygląda jak jakieś otarcie czy coś :) pewnei samo zniknie

Nołl panik

teaser 

Wysłany: Nie 27 Gru, 2009   

wlasnie przed chwila odkrylem ;o;o ze te plamki (przynajmniej w moim przypadku) to schodzi mi skora z zoledzia :/ ale tylko w w tych 3 miejscach... ;o

Maciej124 

Wysłany: Wto 23 Lis, 2010   

A nie wiecie, czy taką plamkę można usunąć laserowo jakoś? Może w takim miejscu działać laser i nic się nie stanie? I czy usunie całkowicie, że nie będzie widać?

Odpowiedz do tematu