Co mam robic ? |
Autor | Wiadomość |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 Co mam robic ? |
|
| Co mam robic isc do lekarza bo mam takie jak by pryszcze na lapletku ? Dermatolog czy urolog? Odp
Pozdrawiam | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| spróbuj przykładać rumianek a jak nie to myj przez jakis czas cieplą wodą swój napletek, jak nie pomoże, idź do lekarza do lekarza pierwszego kontaktu i on powie co dalej | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| sprobuje... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| lekarze zazwyczaj uspokajaja w takich wypadkach, bo roznego rodzaju niegrozne zmiany skorne w tych miejscach to norma u wielu ludzi, u niektorych czasowa, powracajaca, a u niektorych przez cale zycie...
dermatolog, albo delikatnie mowiac cie "zleje", albo "poklepie po ramieniu" i odesle do domu | |
| |
 |
Home Dołączył: 01 Kwi 2006 Posty: 32 Skąd: z nienacka | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| bo wiecie to wyglada jak takie krostki biale jakby i nie wiem co robic... | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006 |
|
| ja nie polecam takiego przekazywania wiedzy, ale ta pani robi to w sposob dosc optymistycznie nastawiajacy, a nawet humorystyczny, przeczytaj moze cie to uspokoi...http://www.zdrowemiasto.pl/_zm/index.php?art=65 | |
| |
 |
|