Portale |
Autor | Wiadomość |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 17 Wrz, 2009 |
|
| ja tez mam tam konto:D | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Pią 18 Wrz, 2009 |
|
| Wiem o tym, że jestem na to z deka za młody.
Od 16 Bynajmniej od tylu można wiek podać. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
psajdak18 Wiek: 34 Dołączył: 15 Wrz 2009 Posty: 3 Skąd: k-ce | Wysłany: Nie 20 Wrz, 2009 |
|
| no cóż obawiam się, że około 50% użytkowników jest poniżej 18. ja kasowałem dziennie około 2-3 wiadomości z fellow o treści pod tytułem: "u mnie o 18". | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pon 21 Wrz, 2009 |
|
| Shnitzel, jeśli chcesz poznaćkogoś na "dobre i na złe" to faktycznie, raczej szukać gdzie indziej niż w necie... choć... od każdej reguły są wyjątki
a zarówno na fellow jak i na romeo mam(y) profil i nie narzekam(y)
no, zapomniałeś jeszcze o gaylife
poza tym - jeśli chodzi o poznanie ciekawych i wartościowych ludzi - można ich poznać nawet w skrajnie seksualnych miejscach. Wiem to z autopsji :):) | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 37 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pon 21 Wrz, 2009 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | no, zapomniałeś jeszcze o gaylife |
Celowo, dla mnie to dupodjania przegiętych lanserów.
Bruno Pelletier napisał/a: | można ich poznać nawet w skrajnie seksualnych miejscach. |
Kościele i na samym środku klubu gejowskiego? | _________________ TereFere. | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pon 21 Wrz, 2009 |
|
| Shnitzel napisał/a: |
Kościele i na samym środku klubu gejowskiego? |
chociażby i tam | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 |
|
| Ja zdecydowałem, że jestem na razie na takie coś po prostu za młody i kasuje te profile. Nie mam ochoty czytać wiadomości od napalonych 30 latków myślących tylko i wyłącznie o jednorazowym spotkaniu na seks.
A tak jak wspomniał Bruno, internet chyba nie jest odpowiednim miejscem do szukania kogoś na stałe, kogoś kto będzie w porządku. Bo z tego co widze, to roi się tylko od napalonych kolesi.
Ba, los ma dla nas mase niespodzianek Kto wie, może jutro spotkamy kogoś na ulicy? Co ma być, to będzie. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 |
|
| Shnitzel, kościół to skrajnie sexualne miejsce? Chyba masz coś nierówno...
a ja swoją połówkę poznałem w sex klubie. Miejsce jak każde inne. To człowiek jest najważniejszy. Ale do tego trzeba dorosnąć...
A co do gaylifu - chyba przesadzasz...poza tym widzę, że raczej żadne miejsce w necie dla Ciebie nie jest odpowiednie... Może masz jakiś kompleks? Albo... nie wiem... portalofobię? | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 37 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | Shnitzel, kościół to skrajnie sexualne miejsce |
Skrajności są dwie - mocno seksualne i anty-seksualne. Pisz po Polsku a nie po polskawemu
Cytat: | .poza tym widzę, że raczej żadne miejsce w necie dla Ciebie nie jest odpowiednie... |
Nie znalazłem jeszcze takiego. Sorry ale z przymusu wchodzić na coś co mi się nie podoba nie muszę.
Portale w wielu miejscach zmuszają do okrywania się w całości, nie pokażesz wszystkiego - jesteś nikim. Ja tak nie chce. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 |
|
| Shnitzel, aaa... poprostu nadinterpretowałeś sobie i teraz starasz się wmówić mi, że ja nie umieć mówić polski?ok.
nikt nie powinien robić niczego z przymusu... | |
| |
 |
Ludzik79 Wiek: 45 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 14 Skąd: Tychy | Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 |
|
| Ja jestem na kilku portalach: Gaylife, Gay.pl, Fellow. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 |
|
| Są zueee ;d. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
|