| Sikanie do umywalki :) |
| Autor | Wiadomość |
syzrk Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 30 Skąd: katowice | Wysłany: Sro 28 Paź, 2009 |
|
| | Czuba być .... ( To tylko moje zdanie) | |
| |
 |
jeff400 Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 25 | Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 |
|
| nie preferuje czegos takiego | |
| |
 |
Barque Wiek: 42 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 72 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 |
|
| | może jeszcze do łóżka na materac sobie zróbcie kupę.... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 |
|
| | Barque napisał/a: | | może jeszcze do łóżka na materac sobie zróbcie kupę.... |
Widzę, że popadasz w skrajności | |
| |
 |
interela Dołączył: 03 Kwi 2006 Posty: 9 | Wysłany: Pią 30 Paź, 2009 |
|
| | Mnie się przytrafia sikać do umywalki bo mniej robi rozprysków. Siki odbijają się od dna muszli i robi się taki rozbryzg. Najczęściej wolę muszlę ale umywalka wydaje się wygodniejsza bo jest powieszona wyżej. Postanowiłem sobie zainstalować pisuar. Będzie czyściej w łazience no i higiena zostanie zachowana. | |
| |
 |
Barque Wiek: 42 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 72 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 30 Paź, 2009 |
|
| | A to już nie łatwiej usiąść na sedesie w celu zapobiegania rozpryskom zamiast wieszać pisuar czy szczać do umywalki? Masakra z Wami ludzie. :/ | |
| |
 |
roni8888 Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 26 Skąd: wawa | Wysłany: Sob 05 Gru, 2009 |
|
| | Od takich spraw jest kibel,sikasz do umywalki to ci sie bakterje namnazaja. Po kazdym sikaniu musisz myc umywalke mi by sie nie chcialo. taki przykład sikałes do umywalki potem myjesz zeby szczoteczka ci wpadla do niej i bierzesz ja do ust OCHYDA | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 |
|
| | Z tym, że świeży mocz jest (jak ktoś nie jest chory) sterylny więc nie ma w nim bakterii dlatego kiedyś jak nie było substancji dezynfekujących typu woda utleniona oczyszczało się ranę moczem. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
bartoloo158 Wiek: 34 Dołączył: 16 Lis 2009 Posty: 20 Skąd: Polska..;P | Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 |
|
| | ale to trzeba mieć coś głową, żeby sikać do zlewu, a później myć w tym samym zlewie zęby, ręce, twarz......i później nie dziwne, że cała buźka wypryszczona, na rękach jakieś krosty itp.... | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 |
|
| | bartoloo158 napisał/a: | | ale to trzeba mieć coś głową, żeby sikać do zlewu, a później myć w tym samym zlewie zęby, ręce, twarz......i później nie dziwne, że cała buźka wypryszczona, na rękach jakieś krosty itp.... |
Dziwne, bo ja się myję w umywalce. W zlewie to się gary myje. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 |
|
| osobiście to nie korzystam z umywalki w celu napełniani jej woda i mycia. Nie mam takiej potrzeby.
Poza tym po siknięciu zawsze można opłukać umywalkę. Ta sama czystość co po umyciu rąk. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 |
|
| | Shnitzel napisał/a: | osobiście to nie korzystam z umywalki w celu napełniani jej woda i mycia. Nie mam takiej potrzeby.
Poza tym po siknięciu zawsze można opłukać umywalkę. Ta sama czystość co po umyciu rąk. |
Oczywiście ale sam wiesz, że zdarzają się "francuskie pieski". | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 |
|
| Francuskie pieski muszą sikać w sterylną ligninę wymieniana co dziennie wraz z cała kuwetą | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Ciamciak Wiek: 34 Dołączył: 11 Gru 2009 Posty: 3 Skąd: PL | Wysłany: Pon 14 Gru, 2009 |
|
| | andrzejgadar napisał/a: | | Z tym, że świeży mocz jest (jak ktoś nie jest chory) sterylny więc nie ma w nim bakterii dlatego kiedyś jak nie było substancji dezynfekujących typu woda utleniona oczyszczało się ranę moczem. |
prawda prawda.
Mi osobiście też się (często zdarza) | |
| |
 |
| |