Co to może być? |
Autor | Wiadomość |
alaksaj Wiek: 35 Dołączył: 10 Cze 2009 Posty: 30 Skąd: Częstochowa | Wysłany: Nie 15 Lis, 2009 Co to może być? |
|
| Witam mam problem, mianowicie ostatnio zauważyłem że tak jakby przy ujściu penisa nie mam tej przegrody która odgradza ujście cewki moczowej od tego drugiego ujścia. To coś poważnego ? Nie boli mnie to ani nic, nie wiem co robić.. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 16 Lis, 2009 |
|
| no ja na ten przykład nie zrozumiałem jaki masz problem... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
alaksaj Wiek: 35 Dołączył: 10 Cze 2009 Posty: 30 Skąd: Częstochowa | Wysłany: Pon 16 Lis, 2009 |
|
| bo nie wiem jak to wyrazić w bardziej medyczny sposób, no z reguły przy tym ujściu cewki, jak masz dziure na końcu penisa(żeby już było dosłownie) ma się chyba przegrode która dzieli to na tak jakby dziurke którą oddajesz mocz i tą którą jest uwalniana sperma. Ja tej przegrody nie mam i nie wiem o co chodzi | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 16 Lis, 2009 |
|
| A mógłbyś narysować o co Ci chodzi? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 17 Lis, 2009 |
|
|
alaksaj, co Ty robiłeś w szkole na biologii Przy ujściu cewki moczowej nie ma żadnych przegród Nasieniowód łączy się z cewką moczową w jamie brzusznej i przez prącie przebiega tylko jeden przewód. Nie ma osobnej dziurki od moczu i osobnej od spermy Kto ci takiego kitu nawciskał | |
| |
 |
grinn Wiek: 35 Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 13 Skąd: Wrocław | Wysłany: Wto 17 Lis, 2009 |
|
| Czyli wszystko gra. Dziura jest tylko jedna, nie jak u kobiet. | |
| |
 |
|