Różnice w wyglądzie prącia. |
Autor | Wiadomość |
grinn Wiek: 35 Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 13 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 Różnice w wyglądzie prącia. |
|
| Wiem, że penis reaguje na temperaturę i inne czynniki - kurczy się, powiększa...
Mam dziwny problem, dotyczy on penisa w zwisie. Mianowicie mój mały raz jest w miarę gładki, widać tylko górną żyłę, wygląda w porządku. Ale czasami (i dzieje się to coraz częściej) jest pomarszczony, wychodzą inne żyły, wygląda jakby spadła na niego gałąź - nieciekawie (najczęściej dzieje się tak po masturbacji, choć samo z siebie też). Mam na tym punkcie jakiś pieprzony kompleks. Czy to jest normalne? Też tak macie? Wygląd prącia też ma jakieś <większe czy mniejsze> znaczenie.
Wklejam foty.
1.Penis "normalny"
http://gfx.efotek.pl/imag...bex15fm5hv7.jpg
2. Penis "brzydki" (jakość zdjęcia nie oddaje w pełni jego nieciekawego wyglądu)
http://gfx.efotek.pl/imag...vpfdm5z6sq8.jpg | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 |
|
| Czy oprócz tego masz inne "problemy" Może one są ważniejsze i lepiej się nimi zająć? | |
| |
 |
grinn Wiek: 35 Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 13 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 |
|
| Muszę się zapytać. Od jakiegoś roku na fiucie pojawia mi się coraz więcej żył. Rozumiem we wzwodzie ale w zwisie? Naprawdę niefajnie to wygląda. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
reg1144 Dołączył: 10 Lis 2009 Posty: 6 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 |
|
| według mnie na obu fotkach wygląda jak najbardziej w porządku ;p masz fajną pałkę i sie nie przejmuj takimi duperelami | |
| |
 |
Anaksymenes Wiek: 35 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 45 Skąd: Milet | Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 |
|
| Nie widzę żadnej różnicy
Że ty człowieku nie masz się czym przejmować | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 |
|
| Kobiety ponoć lubią żylaste (ale nie żyłki ) (niektórzy faceci ponoć też).
Ale tak na serio, wszystko jest ok i wyluzuj ziom! | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
grinn Wiek: 35 Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 13 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 14 Lis, 2009 |
|
| Dzięki wielkie za odpowiedzi | |
| |
 |
|