Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     czas trwania
Autor Wiadomość
trojan

Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006   czas trwania

hmm zawsze mnie interesowało jaka jest srednia długos stosunku miedzy wami bo majac moj problem to podejrzewam ze szybko sie uwine hihih :cry:

VanCote

Wysłany: Sob 01 Kwi, 2006   

Wiesz... Zamykanie w ramy takich spraw jak seks zawsze kończyło się niepowodzeniami.
Nie mogę powiedzieć nikomu ile trwa mój seks. Nie uprawiam go z byle kim. Muszę być zauroczony, zakochany, muszę pragnąć. Wtedy uprawiam seks, który czasem trwa krótką chwilę - bo tak chcieliśmy, albo całą noc, do wyczerpania, przedłużając ekstazę w nieskończoność, wiele razy szczytując. To o czym napisałem to elementy wyrwane z całości. Nie powinieneś tak podchodzić do seksu. To bardzo indywidualne sprawy dotyczące tylko partnerów.
to nic, że zbyt szybko masz wytrysk. Daj chwilę odpocząć wackowi. Po chwili nowe pieszczoty czy muśnięcia znowu go postawią a Ty będziesz mógł dłużej ( może i bez ponownego finału, to nie ważne) dać szczęście partnerce czy partnerowi.

* Postać: lis do Małego Księcia

trojan

to twoim zdaniem VanCote moge uprawiac nawet długo sex nawet gdy mam przedwczesny wytrysk, to jak powinienem uprawiac sex z przerwami gdy bede chciał dłuzej????

penis.com.pl
viamax
VanCote

Mój penis po wytrysku staje się nadwrażliwy na dotyk, jednak gdy dam mu chwilę wytchnienia to on wraca do normy. Mogę wtedy dalej czerpać rozkosz i niekoniecznie muszę mieć kolejny wytrysk. To akurat nie jest dla mnie najistotniejsze.
Czyli. jeżeli masz wytrysk to po prostu daj małemu chwilę wytchnienia. Niech sobie spokojnie oklapnie. :wink: Po chwili na pewno będzie gotowy by się dumnie prężyć. Na pewno wytrzyma wtedy trochę dłużej.
Wiem, że to co piszę jest dużym uproszczeniem. Nie wiem jak to jest u Ciebie, czy przy każdym podejściu szybko strzelasz. Jednak prawdą jest, że trening czyni mistrza. Po jakimś czasie na pewno okiełznasz ogierka.

Pozdrawiam

trojan

jezli czytałes mojego wczesniejeszgo posta to wiesz o co mi chodzi tamten post sie nazywał jestem do bani i obawiam sie ze jezeli dojdzie do stosunku to poszcze szybko po jakis 5 minutach bo juz sie to troche zmieniło coraz dłuzej wytrzymuje ale sie obawiam ze jezeli moja partnerka to zobaczy ze jestem krotkodystansowcem to juz nie bedzie chiała ze mna byc a ja nie chce jej stracic bo ja straszne kocham i wiem ze jest ona dziewica i nie chce zeby miała złe wspomnienia ze swojego pierwszego rau :x

VanCote

Jeżeli ktoś kocha to nie zostawia z powodu o który się martwisz. Jeżeli było by inaczej to taka osoba nie jest warta nawet funta kłaków.

Home

to samo meczy mnie co trojana :(

donald

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006   

Witam. Ja wam powiem ,że jest na to jeden sposób ale radziłbym zmienić nastawienie bo seks jako "spełnianie zadań" a nie jako akt miłości jest szczerze do bani. Dobra ale przejdźmy do konkretów. Jeśli nie chcecie mieć wytrysku zbyt szybko to gdy czujecie że się zbliża(byle nie w ostatniej chwili)włużcie 3 palce pod krocze (między moszną a mięśniami pc)i dociśnijcie palce do miednicy. Przytrzymajcie aż poczujecie że napięcie troche opadło (wytrysk się oddalił) i znowu jesteście gotowi do akcji :P .Jest to spowodowane tym ,że uniemożliwiacie wytrysk jeszcze zanim sperma trafi do penisa.potem można dłużej bo mięśnie muszą się znowu "naładować" aby jeszcze raz wystrzelić (są to małe mięśnie więc jedno oddanie spermy kosztuje je troche energii)

Teraz troche gorsza sprawa .Nie wiem czy jest to obojętne dla zdrowia. Osobiście próbowałem kilka razy i jakoś gdy przerywałem wytrysk już mi się nie chciało dalej onanizować .Może sami spróbujcie raz czy dwa.Myśle że przy zdrowym pełnym porządania seksie nie nastawiamy się tylko na szczytowanie i można to dokończyć.

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu