Mój Penis .. |
Autor | Wiadomość |
Kolorado23 Dołączył: 26 Cze 2009 Posty: 1 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 08 Lis, 2009 Mój Penis .. |
|
| A więc problem polega na tym że mam już prawie 15 lat , a mój penis nie ma zarostu nad penisem , na torbie mosznowej są czarne wydłużone włoski ok. 10 , brak spermy , skóra nie schodzi z żołędzia ..
dodam że żołądź jest mokry i gdy go dotknę szczypie ..
Zaradcie coś . | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 08 Lis, 2009 |
|
| Kolorado23 napisał/a: | mam już prawie 15 lat , a mój penis nie ma zarostu nad penisem ,(...) brak spermy |
Prawdopodobnie rozwijasz się trochę wolniej niż rówieśnicy.
Kolorado23 napisał/a: | dodam że żołądź jest mokry i gdy go dotknę szczypie .. |
To może być niedostateczna higiena i brak przyzwyczajenia do dotyku, powiązana z:
Kolorado23 napisał/a: | skóra nie schodzi z żołędzia .. |
Tutaj natomiast widzę stulejkę bądź krótkie wędzidełko. Poczytaj o jednym i drugim i będziesz wiedział, co Ci dolega i czy poradzisz sobie z problemem sam. Chociaż generalnie ujmując wizyta u lekarza by nie zaszkodziła. Ale myślę, że wszystkie te problemy będzie dosyć łatwo rozwiązać, więc głowa do góry.
Pozdrawiam! | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 09 Lis, 2009 |
|
| Tak czy siak warto wybrać sie do lekarza żeby obejrzał czy nei masz stulejki i może zaleci np. badanie poziomu hormonów. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|