| czy nosicie majtki? |
| Autor | Wiadomość |
interela Dołączył: 03 Kwi 2006 Posty: 9 | Wysłany: Pią 30 Paź, 2009 |
|
| | Noszenie majtek bywa higieniczniejsze. Można je zmieniać jeśli nie kilka razy dziennie to przynajmniej raz na dobę. Nie trzeba wtedy zmieniać często spodni. Ale latem w upały nie noszę slipek. Gdy byłem w wojsku, też nigdy nie nosiłem majtek. Dzisiaj tylko latem to praktykuję. A przytrafia mi się chodzić w samej koszulce, na tyle długiej aby przykrywała wszystko. | |
| |
 |
zwirek0074 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 65 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 31 Paź, 2009 |
|
| "Czy nosicie majtki"
No genialne pytanie. Oczywiście że nie noszę. Nawet w zimie biegam po ulicach nago | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Sob 31 Paź, 2009 |
|
| | zwirek0074 napisał/a: | "Czy nosicie majtki"
No genialne pytanie. Oczywiście że nie noszę. Nawet w zimie biegam po ulicach nago |
Oto przykład jak odpowiada się na pytanie, którego się nie rozumie | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zwirek0074 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 65 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 01 Lis, 2009 |
|
| | Krążek napisał/a: | | zwirek0074 napisał/a: | "Czy nosicie majtki"
No genialne pytanie. Oczywiście że nie noszę. Nawet w zimie biegam po ulicach nago |
Oto przykład jak odpowiada się na pytanie, którego się nie rozumie |
Pytanie kretyńskie odpowiedź kretyńska.
PS. Podobnie jak pytanie jakie kwiatki masz na parapecie jakie nosisz skarpetki lub czy sikasz do umywalki itp... itd...
| |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Nie 01 Lis, 2009 |
|
| | zwirek0074 napisał/a: |
Pytanie kretyńskie odpowiedź kretyńska |
I kolejny przykład jak odpowiada się na pytanie, którego się nie rozumie.
Również przeczytaj jeszcze raz temat z kwatkiami na parapecie i postaraj się go zrozumieć. | |
| |
 |
caparollek Wiek: 39 Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 6 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 |
|
| Ja nie lubię majtek wole bokserki | |
| |
 |
noemalny09 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 79 Skąd: poland | Wysłany: Pon 02 Lis, 2009 |
|
| ja też wolę bokserki ale nie te luxne bo jajka latają gdzie chcą | |
| |
 |
| |