Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     STERYDY ORAZ SUMPLEMENTY PRZYCZYNA MOJEGO PROBLEMU ??
Autor Wiadomość
strong851 

Wysłany: Nie 25 Paź, 2009   STERYDY ORAZ SUMPLEMENTY PRZYCZYNA MOJEGO PROBLEMU ??

BEDE PISAL W STRESZCZENIU I WMIARE ZROZUMIALE , W WIEKU 15 LAT ZACZALEM CWICZYC W PIWNICY W WIEKU 16 LAT POSZLEM NA SILOWNIE PROFESJONALNA OD 17 ROKU ZYCIA ZACZALEM BRAC ODZYWKI , KREATYNY , DEKSTROZY I BIALKA SERWETKOWE , W WIEKU 18 LAT ZACZALEM BRAK STERYDY , ZACZALEM OD SLABYCH TYPU DECA , TESTOSTERON Z CZASEM PRZECHODZILEM DO CORAZ MOCNIEJSZYCH ,SREDNIO KULEM SIE CO 2-4 DNI PRZEZ 2-3 LATA , MAJAC PRZEZ TEN CZAS MOZE 6-9 MIESIECY PRZERWY , PRZEZ TEN CZAS CZYSCILEM SIE KLONITM, MIALEM NIESAMOWITE WYNIKI 180 KG NA KLATE PRZY WADZE 80KG ITP , ALE NIE W TYM RZECZ . TERAZ JUZ MAM PRERWE Z BRANIEM STEYDOW JUZ OKOLO 3LAT Z CZEGO NIE CWICZE ROK , NIESAMOWICIE SCHUDLEM ORAZ WSZYSTKIE MIESNIE MI OPADLY, TERAZ DO RZECZY W WIEKU 16 LAT MIERZYLEM SWOJEGO PENISA MIALEM DUZEGO CZLONKA BO MIAL 19-20 CM!! BYLEM Z NIEGO BARDZO DUMNY , LECZ GDY ZACZELEM CWICZYC TAK ZAKOCHALEM SIE Z SWOJEJ SYLWETCE ZEWNETRZNEJ ZE ZAMIAST PATRZEC NA PENISA BYLEM ZACHWYCONY SWOIM CIALEM ,MIMO TEGO WSPOLZYLEM Z MOJA KOBIETA I ZAWSZE BA KOKSIE MIALEM OCHOTE ROBIC TO NAWET 3-4 RAZY DZIENNIE. OD OKOLO ROKU ZAUWAZYLEM ZE MOJ PENIS MALEJE !! MALO TEGO JESZCZE 2 LATA TEMU BYL OD TWARDY JAK SKALA MIMO ZE MIALEM JUZ TYLKO 17 CM LECZ WCIAZ MOGLEM TO ROBIC SPOKOJNIE PO 3 RAZY DZIENNIE,NA POCZATKU TEGO ROKU ZAKUPILEM TABLETKI Z INTERNETU NA WZROST PENNISA BARDZO DOBREJ FIRMY JAKA JEST PROSOLUTION PO 2 MIESIACACH ICH ZAZYWANIA CZULEM ZE COS JEST NIE TAK I OD TEGO CZASU ZACZELY SIE JUZ NAPRADWE DUZE PROBLEMY !!! TERAZ JEST JUZ TYLKO 15 CM I MALO TEGO JEST MIEKKI , NAWET PODCZAS WSPOLZYCIA Z MOJA KOBIETA KURCZY SIE I MALEJE , CO MNIE PRZERAZA.MAKSYMALNIE MOGE TO ROBIC 1 DZIENNIE I TO TEZ NIE ZAWSZE, NIE MOGE DOPROWADZIC GO DO PELNIEJ EREKCJI BO CZUEJ ZE NIE JEST TWARDY TAK JAK TO BYLO CHOCIAZBY 2 LATA TEMU!!! PROSZE O RADĘ CO POWINIENEM ZROBIC , GDZIE SIE UDAC I JAK MAM POPRAWIC SWOJE ZYCIE SEKSUALNE, JAKIE BADANIA POWINIENEM ZROBIC,

hearnoyaoi 

Wysłany: Pon 26 Paź, 2009   

Nie potrafię ci doradzić. To dziwny przypadek, ale to może nieodwracalne. Wpływ sterydów.

tom83 

Wysłany: Wto 27 Paź, 2009   

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką, która zawiera wskazania, przeciwwskazania, dane dotyczące działań niepożądanych i dawkowanie oraz informacje dotyczące stosowania produktu leczniczego, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu. :!:

penis.com.pl
andropenis
Cycus85 

Wysłany: Czw 29 Paź, 2009   

wybierz sie czym predzej do lekarza seksuologa niema na co czekac
a lecznie na wlasna "reke" duzo ci nie da tu potrzeba juz specjalisty bo moze byc jeszcze gorzej jak i tak jest zle

moderator_joker 

Wysłany: Czw 29 Paź, 2009   

Polecam dobra lekturę dla zainteresowanych sterydowców.

http://www.apz.pl/czytelnia.php?art=20&kat=

Niestety nikt młodych ludzi zaczynających swoją "przygodę" z siłownią a raczej z dodatkami do siłowni nie ostrzega przed niebezpiecznymi skutkami....

— Jonathan Davis

Odpowiedz do tematu