Czy widziałeś .... |
Autor | Wiadomość |
Boss Wiek: 33 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Wto 04 Sie, 2009 |
|
| Barque napisał/a: | mikołaj123 napisał/a: | a baseny to normalka nago. nawet już w Polsce |
jak to przeczytałem to poczułem się jak mieszkaniec jakiegoś totalnego zaścianka :/ |
Wydało się. ;] | |
| |
 |
piotras23 Wiek: 42 Dołączył: 17 Cze 2009 Posty: 22 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 13 Sie, 2009 |
|
| widziałem nago wielu moich znajomych i kumpli. w akademiku mieszkałem z dwoma kolegami i czuliśmy się swobodnie, przebieraliśmy się bez skrępowania. Ja i jeszcze jeden kumpel spaliśmy nago. W saunie, pod prysznicami na basenie, na plaży nudystów. Brata widziałem wielokrotnie w domu, ojca także. Widziałem też pałki obcych ludzi w toaletach jak odlewali się przy pisuarze i jak z kuplami sikaliśmy pod drzewem. ogólnie ani ja, ani mój brat, ani moi koledzy nie mają kłopotu z nagością. jest ona dla mnie naturalna. | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 13 Sie, 2009 |
|
| ja tylko w gimnazjum jednego kolege widziałem nago na basenie. Wiecej nikogo niestety | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
xselix Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 68 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 27 Wrz, 2009 |
|
| ja ostatnio byłem na takim małym basenie z moim tatą i z jego dwoma kolegami, nikogo nie było w szatni, oprócz nas. koledzy i mój ojciec przebierali się bez skrępowania. nie zasłaniali się, wręcz wyglądało to tak jakby chcieli pokazać swoje intymne części ciała
[ Dodano: Wto 06 Paź, 2009 ]
wczoraj jak wychodziłem do szkoły to szukałem pieniędzy na picie. wtedy z łazienki wyszedł mój ociec cały golusieńki, i poszedł do szuflady z bokserkami próbowałem podejrzeć ale zobaczyłem tylko dużo włosków łonowych xD | |
| |
 |
diablo1997 Wiek: 36 Dołączył: 06 Wrz 2009 Posty: 12 Skąd: tarnów | Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 |
|
| ja widziałem pały trzech kolegów | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Wto 06 Paź, 2009 |
|
| xselix, musisz uświadomić ojca, że wskazane jest chociaż skracanie łoniaków. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
xselix Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 68 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| były skrócone, ale było ich dużo | _________________ Piszcie do mnie do wiadomości prywatnych. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem i z każdym porozmawiam | |
| |
 |
potacie Wiek: 28 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 26 Skąd: Wawa | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| mój ojciec też ma skrócone, a jest ich bardzo dużo... ale to chyba normalne
mojego tatę widuję codziennie nago i nie zauważam żadnych zmian u niego | |
| |
 |
xselix Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 68 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 17 Paź, 2009 |
|
| ja mam bardzo często takie sytuacje, dlatego pisze w jakich okolicznościach:
mój tata się kąpał, wyszedł siedział ubrany i zakładał skarpetki, powiedziałem mu że żle założył gacie, bo mu metka wystaje. on sobie siedział, zdjąl gacie i zmienił na odpowiednią stronę | _________________ Piszcie do mnie do wiadomości prywatnych. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem i z każdym porozmawiam | |
| |
 |
potacie Wiek: 28 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 26 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 19 Paź, 2009 |
|
| Mój ojciec cały czas chodzi przy mnie nago, ponieważ nie mam matki. Myślę że chce mnie oswajać z nagością. | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 19 Paź, 2009 |
|
| Skoro robi tak od zawsze to chyba już jesteś oswojony
A ty jak się zachowujesz, robisz tak samo? | |
| |
 |
potacie Wiek: 28 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 26 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 19 Paź, 2009 |
|
| Chodzi nago przy mnie, od kiedy nie mam matki Ja najczęściej chodzę w boksekach | |
| |
 |
infa08 Wiek: 34 Dołączył: 23 Lut 2009 Posty: 8 Skąd: polska | Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 |
|
| ja widziałem u kuzynów,u taty, a poza tym to co wtorek chodze na basen awięc widze u wielu innych | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Cysio miszcz Wiek: 32 Dołączył: 15 Paź 2009 Posty: 10 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 |
|
| Ja widziałem jądra mojego dziadka, ogromne!!!! Dawno nie używane albo takie od zawsze | |
| |
 |
Barque Wiek: 41 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 72 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 |
|
| Albo miał - podobnie jak mój dziadek - przepuklinę w jądrach, lub gromadziła mu się woda. Starsi ludzie mogą mieć takie przypadłości. | |
| |
 |
|