Pęcherz czy co ? |
Autor | Wiadomość |
Congo124 Dołączył: 24 Lut 2009 Posty: 27 Skąd: -- | Wysłany: Sro 14 Paź, 2009 |
|
| aaa68 napisał/a: | a co do onana to proponuje zaprzestać masturbacji - co wyjdzie też na zdrowie lepsze samopoczucie |
No nie wiem, jak się nie ma jeszcze partnerki lub cokolwiek innego a pozostaje tylko to a jest to też naturalna czynność rozładowująca napięcie seksualne, więc czemu stronić od tego a co ważniejsze jak w tedy rozładowywać to napięcie mając na uwadze to co napisałem wyżej ? | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 14 Paź, 2009 |
|
| niektórzy maja dosłownie nasrane w głowach różnych mitów masturbacyjnych. nie przekonasz. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sro 14 Paź, 2009 |
|
| Od częstej masturbacji wylewa się oko.
A co do bólu pęcherza, myśle że co jak co powinieneś iść do lekarza. On na pewno pomoże Ci lepiej, niż aktualnie osoby tutaj .. tak myślę.
Sam nie wiem dużo w sprawach bólu jąder etc.
Oczywiście możesz zawsze przeczekać jeszcze te dwa dni, i zobaczyć czy ból nie ustąpi. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sro 14 Paź, 2009 |
|
| Do jasnej cholery! Po co pierniczyć głupoty jak się na czymś nie zna?
Jeśli jest to np. zakażenie bakteryjne KONIECZNE jest leczenie antybiotykiem (ponieważ skutkiem nieleczenia może być sepsa).
Jak już mówiłem to może (chociaż oczywiście nie musi) być coś poważniejszego i nie można tego bagatelizować. Tak samo z siebie nic nie boli- zawsze jest jakaś przyczyna. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|