Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy to naprawde działa
Autor Wiadomość
kowalczyk23 

Wysłany: Wto 13 Paź, 2009   Czy to naprawde działa

Witam. Mam 16 lat i chciałbym się dowiedzieć czy te ćwiczenia naprawde działają ??? Jeżeli był już taki proszę o linka. Długość w stanie spoczynku: 7cm a wstanie erekcji : 15 cm. To dużo czy mało jak na mój wiek ???

rotciv 

Wysłany: Wto 13 Paź, 2009   

Cześć, takich pytań jak twoje przewineło sie na tym forum mnóstwo. Nie wydaje mi sie zeby od momentu kiedy padło po raz ostatni takie pytanie dużo się zmieniło w społeczenstwie i odbiorze kobiet względem tergo rozmiaru... jakkolwiek by to ując. Proponuje Ci najpierw użyć swojego potencjału i poczytac posty innych kolegów.
Na twoje pytanie odpowiem ze 15 to nie jest duzo ale tez nie jest mało. 15 cm to normalny rozmiar a jakbyś poczytał do dowiedzialbyś sie takze ze 15 cm to srednia europejska.
A jezeli chodzi o ćw - zaczałem "trenowac" dopiero dwa tygodnie temu i cieżko powiedziec ale sadze ze przy samozaparciu można osiagnac sukces!

Odpowiedz do tematu