Czy to naprawde działa |
Autor | Wiadomość |
kowalczyk23 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 40 Skąd: Lubelszczyzna | Wysłany: Wto 13 Paź, 2009 Czy to naprawde działa |
|
| Witam. Mam 16 lat i chciałbym się dowiedzieć czy te ćwiczenia naprawde działają ??? Jeżeli był już taki proszę o linka. Długość w stanie spoczynku: 7cm a wstanie erekcji : 15 cm. To dużo czy mało jak na mój wiek ??? | |
| |
 |
rotciv Wiek: 38 Dołączył: 20 Wrz 2009 Posty: 11 Skąd: katowice | Wysłany: Wto 13 Paź, 2009 |
|
| Cześć, takich pytań jak twoje przewineło sie na tym forum mnóstwo. Nie wydaje mi sie zeby od momentu kiedy padło po raz ostatni takie pytanie dużo się zmieniło w społeczenstwie i odbiorze kobiet względem tergo rozmiaru... jakkolwiek by to ując. Proponuje Ci najpierw użyć swojego potencjału i poczytac posty innych kolegów.
Na twoje pytanie odpowiem ze 15 to nie jest duzo ale tez nie jest mało. 15 cm to normalny rozmiar a jakbyś poczytał do dowiedzialbyś sie takze ze 15 cm to srednia europejska.
A jezeli chodzi o ćw - zaczałem "trenowac" dopiero dwa tygodnie temu i cieżko powiedziec ale sadze ze przy samozaparciu można osiagnac sukces! | |
| |
 |
|