| Dojrzewanie 12 latka |
| Autor | Wiadomość |
potacie Wiek: 29 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 26 Skąd: Wawa | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 Dojrzewanie 12 latka |
|
| | Czesć! Mam 12 lat. Nie przeszedłem jeszcze mutacji. Mam sporo włosów łonowych. Mam też trochę włosów na nogach i na rękach, ale są białe. Nie mam włosów pod pachami, a moi rówieśnicy mają (widziałem u mojego jednego kolegi, to ma więcej pod pachami niż mój ojciec). Czy coś powinno się w tym wieku dziać z moim dojrzewaniem? Czy coś jest nie tak? Kiedy rosną włosy pod pachami??? | |
| |
 |
adamekk6 Wiek: 37 Dołączył: 29 Gru 2008 Posty: 122 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| mi włosy pod pachami tak około 15 roku zycia, Ale nie chcij ich mieć. | |
| |
 |
ukrryty Dołączył: 25 Lis 2008 Posty: 113 Skąd: Z domu | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| e tam, czy ja wiem czy tak fajnie mieć włosy pod pachami itd. xd...
na pewno jeszcze dojrzejesz, kazdy dojrzewa w innym tempie.. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| Spookojnie, jeden dojrzewa szybciej - drugi wolniej.
Masz dopiero 12 lat, zaczynasz dojrzewać, włosy zaczną się pojawiać o to się nie martw.
Nie jest to nic fajnego, naprawdę. Żaden szpan ;d. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 Re: Dojrzewanie 12 latka |
|
| | potacie napisał/a: | | Czesć! Mam 12 lat. Nie przeszedłem jeszcze mutacji. Mam sporo włosów łonowych. Mam też trochę włosów na nogach i na rękach, ale są białe. Nie mam włosów pod pachami, a moi rówieśnicy mają (widziałem u mojego jednego kolegi, to ma więcej pod pachami niż mój ojciec). Czy coś powinno się w tym wieku dziać z moim dojrzewaniem? Czy coś jest nie tak? Kiedy rosną włosy pod pachami??? |
Co ty tu robisz dzieciaku?? Ojca zapytaj albo ucz się w szkole to będziesz znać odpowiedź na twoje pytania.
Szkoda, że BASF dał sobie spokój z tym forum, bo wyleciałbyś stąd w trymigach. | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| Krążek, a to młody chłopak nie może szukać odpowiedzi na swoje pytania?
Aleś chłopie dał przykład, zareagowałeś tak jak by on tu jakiś burdel robił.
Ty w twoim profilu wcale nie podałeś wieku Może masz 10lat? | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| | Nie mam obowiązku podawać wieku swojego. Ciekawe jestem czy jego rodzice wiedzą, że dzieciak zamiast się uczy jest w miejscu w którym wybaczcie ale nie powinien przebywać. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| Lepiej chyba jak przebywa na tym forum niż szlaja się po znacznie gorszych miejscach.
A sam fakt że szuka tu pomocy źle świadczy o jego rodzicach. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| | Albo źle o nim, że nie stara się zapytać najważniejszej soby w życiu jaką jest rodzic? Nie sądzisz?? Ja jestem za tępieniem małolactwa na w takich miejscach ale to również źle świadczy o całym serwisie. Nie jest pilnowane więc robi się tu podstawówka. Dramat. Kiedyś to zrozumiecie. Spokojnie. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| | Krążek napisał/a: | | że nie stara się zapytać najważniejszej soby w życiu jaką jest rodzic? |
Poczytaj jakich ja miałem rodziców i może weź poprawkę na to ze rodzice moga nie chcieć o tym rozmawiać lub czynią z tego temat tabu.
| Krążek napisał/a: | | Ja jestem za tępieniem małolactwa na w takich miejscach |
jakich znowu miejscach? Co tu dzieje się strasznego i tragicznego? Bo jest to chyba jedno z najkulturalniejszych for o bliskiej erotyce tematyce - poza kilkoma jawnymi tematami są tu toczone ogólnoużytkowe tematy. Wygonisz młodego z tego forum to gdzie pójdzie? | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Seba081 Wiek: 44 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 305 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| Ja np wychowałem się bez ojca tak ze wiem co to za problem.
Żeby się czegoś dowiedzieć to zostawały mi książki lub pytałem kolegów. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| Dokładnie ,boże.
Nie czepiajcie się go aż tak , chłopak chciał zapytać, napisał posta... co w tym złego?
Krążek, Ty tylko o nauce. W jego wieku, takie sprawy mogą być istotne, i odpowiedzi na nie od innych także.
Tak, ja też mam takich rodziców, i to że napisałem posta na forum z pytaniem o stulejkę też jest złe? Rodziców się nie wybiera, i trzeba sobie jakoś radzić.
Tyle ode mnie. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
| |