| depilacja na twarzy |
| Autor | Wiadomość |
liszaj Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 depilacja na twarzy |
|
| Witam
Mam problem z włoskami, otóż zarost mam bardzo wysoko, golę się do poziomu baczków lecz wyżej mam jeszcze taki meszek i wychodzi stamtąd parę małych włosków. Wydaje mi się że wygląda to traicznie choć może ktoś nie dostrzeże tego na pierwszy rzut... mnie to irytuje.
Wyrwałem raz pencetą, lecz odrosły... zaś golić nie będę bo wtedy to dopiero zaczną odrastać
Stąd pytanie, jest jakiś żel/krem który pozwoli pozbyć się tego? Tylo żeby nie było tak że po kilku zastosowaniach będę miał większe włosy tu niz na głowie
proszę o pomoc. | |
| |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 |
|
| | Cytat: | | Wyrwałem raz pencetą, lecz odrosły... zaś golić nie będę bo wtedy to dopiero zaczną odrastać |
Nie będą odrastać. Golenie nie ma żadnego wpływu na porost włosów.
A żadnych kremów depilacyjnych bym nie radził używać na twarzy bo jednak jest tam trochę bardziej wrażliwa skóra niż na nogach więc możesz dostać takiego uczulenia, że dopiero bedziesz wyglądał... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
liszaj Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 |
|
| bez przesady, koło oczu się golil nie będę | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 |
|
| | liszaj napisał/a: | | koło oczu się golil nie będę |
Będziesz. Zobaczysz | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| |