| Sikanie do umywalki :) |
| Autor | Wiadomość |
adam230 Wiek: 45 Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 48 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 Sikanie do umywalki :) |
|
| | Podobno z rok temu było wielkie halo, jak jeden z prezenterów TV przyznał się, a właściwie wymsknęło mu się, że zdarza mu się sikać do umywalki. Przyznam się, że mi też się zdarza siknąć do umywalki, choć kibel jest obok. A wam? | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 |
|
| Od kiedy sięgam do umywalki zawsze tam leje. Kupę już przestałem robic do niej bo nie chce mi sie wciskac jej palcem do sitka.
POLECAM WSZSTKIM SIKANIE DO UMYWALKI. TAK ROBIA NAWET I TU UWAGA TRUDNE SŁOWO CELEBRYCI!! | |
| |
 |
Barque Wiek: 42 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 72 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 |
|
| | Debilny temat. Mi się zdarzyło raz w życiu w klubie, była impreza i kible były w męskim zablokowane, kolejka była (bo to była większa impreza) więc cześć osób w tym ja podchodziła do umywalki traktując ją jako dodatkowy pisuar. Ale sytuacja była szczególna. W normalnych warunkach to trzeba mieć odjechane by tak robić. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
xselix Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 68 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009 |
|
| mi się nie zdaża a prawdopodobnie jeszcze oliwer janiak i tomasz jacyków sikaja do umywalki! i powiedzieli o tym publicznie | _________________ Piszcie do mnie do wiadomości prywatnych. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem i z każdym porozmawiam | |
| |
 |
liszaj Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009 |
|
| | Cytat: | Od kiedy sięgam do umywalki zawsze tam leje. Kupę już przestałem robic do niej bo nie chce mi sie wciskac jej palcem do sitka.
POLECAM WSZSTKIM SIKANIE DO UMYWALKI. TAK ROBIA NAWET I TU UWAGA TRUDNE SŁOWO CELEBRYCI!! |
Ty chyba naprawdę nie masz co robić? Może zamiast wciskania palcami KUPY, weź się za robotę
tragedia... | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 |
|
| Mnie się nie zdarzało u mnie w domu, ale kumpel wiecznie leje do umywalki (nie tylko u siebie w domu, ale i u każdego )
Pozdrawiam,
nonie | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 |
|
| | liszaj napisał/a: | | Ty chyba naprawdę nie masz co robić? Może zamiast wciskania palcami KUPY, weź się za robotę |
Robota jest dla biednych. | |
| |
 |
ultravoilet Wiek: 31 Dołączył: 14 Lis 2008 Posty: 48 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 |
|
| | liszaj napisał/a: | | Cytat: | Od kiedy sięgam do umywalki zawsze tam leje. Kupę już przestałem robic do niej bo nie chce mi sie wciskac jej palcem do sitka.
POLECAM WSZSTKIM SIKANIE DO UMYWALKI. TAK ROBIA NAWET I TU UWAGA TRUDNE SŁOWO CELEBRYCI!! |
Ty chyba naprawdę nie masz co robić? Może zamiast wciskania palcami KUPY, weź się za robotę
tragedia... |
ha ha. no racja debiliz i idiotyz się kłania | |
| |
 |
limako12 Dołączył: 01 Lut 2009 Posty: 43 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 09 Paź, 2009 |
|
| Krążek, żal mi Cię trochę... | _________________ nie hetero-nie homo | |
| |
 |
Kamillo20 Dołączył: 08 Cze 2009 Posty: 104 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 10 Paź, 2009 |
|
| | ja czesto sikam hehe:D i nie wstydze sie tego:D | _________________ Jak chcesz to zagadaj na GG:)
Pogadać zawsze można:D,
Może jakas znajomosc wirtualna? | |
| |
 |
nonek Wiek: 32 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 71 Skąd: Łódź | Wysłany: Sob 10 Paź, 2009 |
|
| dla mnie to dziwne. a potem buzie myc... chociaz nei widze przeciwwskazan aj mialbym opory chociaz tylko raz sikalem do zlewu w kuchni bo lazienka zajeta
nic zlego, ale lepiej do wc ;] | _________________ Skype: nonek04137 | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 10 Paź, 2009 |
|
| | nonek napisał/a: | dla mnie to dziwne. a potem buzie myc... chociaz nei widze przeciwwskazan aj mialbym opory chociaz tylko raz sikalem do zlewu w kuchni bo lazienka zajeta
nic zlego, ale lepiej do wc ;] |
no a wtedy nie kmiałes oporów żeby jeść z talerza????? | |
| |
 |
nonek Wiek: 32 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 71 Skąd: Łódź | Wysłany: Nie 11 Paź, 2009 |
|
| w sumie nie bo maly bylem. a poza tym tak cisnelo ze to naprawde.... a glupio mi bylo wyganiac z lazienki. coz... teraz jest inaczej | _________________ Skype: nonek04137 | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Pon 12 Paź, 2009 |
|
| Myjecie buzie/talerze wodą czy wyciągacie siki z rury? nie rozumiem... przecież na logikę - to się spłukuje wodą | |
| |
 |
nonek Wiek: 32 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 71 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 13 Paź, 2009 |
|
| Owszem tak, ale wiesz taka podswiadomosc jakas tam sobie jest i rozny mozg roznie pracuje | _________________ Skype: nonek04137 | |
| |
 |
| |