| Sex w odjechanych miejscach... |
| Autor | Wiadomość |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Sro 17 Maj, 2006 Sex w odjechanych miejscach... |
|
| Jak na razie nie mam aż zbyt wielkiego doświadczenia w te klocki także pytam się was. Które z miejsc, w którym uprawialiście sex było dla was najbardziej odjechane i dlaczego? Mogę się tylko pochwalić, że ja robiłem to w parku, pociągu, w dworcowym szalecie oraz u dziadków mojej dziewczyny. P.S Od dziadków oddzieały nas tylko bezzamkowe dzwi. | |
| |
 |
Alexoro [Usunięty] | Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 |
|
| Zajrzałem na ten temat i sobie uświadomiłem , że w sumie w żadnych odjechanych miejscach się nie kochałem , może nietypowo-typowych tak jak wc i samochód ,ale takto nic , musze to poprawić | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Czw 18 Maj, 2006 |
|
| Czas to zmienić. A pisząc odjechane miejsca miałem na myśli takie, w kórych uprawianie dla Ciebie sexu było wyjątkowe. Oczywiście dla mnie i dla innych nie muszą one wcale takie być, ale to nie na tym to wszystko polega. Zapewne ta wypowiedź jest bardzo zrozumiała jak mniemam. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 |
|
| plaża, obok spacerujący ludzie a my pod kocem | |
| |
 |
mar22 Dołączył: 03 Lut 2006 Posty: 90 Skąd: blisko wawy | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 |
|
| inne miejsce: przebieralnia na basenie. myślę, że inni czekający na zwolnienie kabiny wiedzieli, co robimy, ale to jeszcze bardziej mnie podniecało | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 13 Wrz, 2009 |
|
| | ja na polach mokotowskich | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009 |
|
| jeżeli sex oralny to wg. twórcy tematu "kochanie się" - to wczoraj w autobusie komunikacji miejskiej | |
| |
 |
adam230 Wiek: 45 Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 48 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 |
|
| A ja lubię seks na weselu. Jak idę z dziewczyną na jakieś weselę to seks jest obowiązkowy! Przynajmniej raz przed północą i nad ranem drugi raz . Nie wiem ale strasznie jestem wtedy najarany. Szukam ustronnego miejsca, najlepiej na dworzu gdzie słychać muzykę z wesela. Fajna sprawa | |
| |
 |
małyperes Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 98 Skąd: lubuskie | Wysłany: Sob 31 Paź, 2009 |
|
| Plaża, uczelniany kibelek, no i w przerwie meczu Polska - Hiszpania na Eurovolleyu kobiet w Atlas Arenie, kibelki niezbyt duże, ale co zrobić.
PS.Wiem, że wózek jest nietypowym miejscem dla większości z Was, ale celowo go nie wymieniam bo dla mnie chleb powszedni. | |
| |
 |
houserek 
Wiek: 44 Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 8 Skąd: UK | Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 |
|
| Na wielkim ściętym drzewie na środku polany )) | |
| |
 |
| |