| Zarywanie lasek |
| Autor | Wiadomość |
liszaj Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 Zarywanie lasek |
|
| Witam
Mam pewien problem, otóż trochę jestem nieśmiały, znaczy jestem tylko dla niektórych, np: mogę normalnie rozmawiać z zwyczajnymi dziewczynami. Zaś nie mogę i zaraz się spinam jeśli na dziewczynie mi zależy, jest ładna itd.
W sytuacji gdy np: rozmawiam z fajną dziewczyną wszystko co mówię uważam za idiotyczne, tak mi się rozmowa nie klei że szok. Powiem coś i w głowie zaraz mam odpowiedź (ale jesteś idota, co ty powiedziałeś!) jestem spięty i w ogóle.
Szczerze mówiąc przez to staram się nie doprowadzać do sytuacji gdzie rozmawiam z dziewczyną itd, to dla wielu pewnie dziwne ale tak mam.
Druga sprawa to nie raz chciało by się zagadać z dziewczyną, poznać ją itd ale brak tekstu lub co wogóle zrobić żeby do niej zagadać? Jakim tekstem? Ale w 99 przypadkach na 100 nie mam odwagi, zaraz myślę że zrobię z siebie idiotę albo dziewczyna nie pójdzie na to
Proszę o pomoc
dzięki | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| | Wiesz co? Wcale Ci się nie dziwię. Jak ktoś nadaje sobie nick liszaj to potem ma takie "problemy". Równie tak samo jak przezwałbyś się ropiejący wrzód lub hemoroid | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| | Krążek napisał/a: | | Wiesz co? Wcale Ci się nie dziwię. Jak ktoś nadaje sobie nick liszaj to potem ma takie "problemy". Równie tak samo jak przezwałbyś się ropiejący wrzód lub hemoroid |
oj chyba nie wiesz co to niesmiałość,ale to niestety jest trudne jak ktos jest niesmiały i nick nie ma tu nic do rzeczy | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
liszaj Dołączył: 22 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| | Krążek napisał/a: | | Wiesz co? Wcale Ci się nie dziwię. Jak ktoś nadaje sobie nick liszaj to potem ma takie "problemy". Równie tak samo jak przezwałbyś się ropiejący wrzód lub hemoroid |
Nieśmiałość a anonimowość to dwie zasadniczo inne sprawy.
Dlaczego liszaj? Ponieważ to co mi pierwsze przyszło na myśl rejestrując się tu, a że lubię trochę z humorem to dałem taki śmieszny nick
Pomoże ktoś? Odnosząc się do treści postu
Dzięki | |
| |
 |
adamox [Usunięty] | Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 |
|
| | Skoro masz problem z wysławianiem się przy dziewczynach, na których (teoretycznie) ci zależy, to może tak naprawdę wcale ci na nich nie zależy? Chcesz uznawać, że są fajne, bo dobrze wyglądają, są popularne i koledzy dookoła mówią, że "niezła laska"? Skoro przy "zwykłych" dziewczynach nie masz takiego problemu, to może czas zainteresować się takimi? | |
| |
 |
Cysio miszcz Wiek: 33 Dołączył: 15 Paź 2009 Posty: 10 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 |
|
| TEŻ MAM TEN PROBLEM. NIE UMIEM ZAGADAĆ, NIE MAM KOLEŻANEK, NIE UMIEM NAWIĄZAĆ ROZMOWY | | | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 |
|
| | To może netykieta Ci w tym pomoże... | |
| |
 |
Cysio miszcz Wiek: 33 Dołączył: 15 Paź 2009 Posty: 10 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 |
|
| | Czy to takie ważne? Mam problem więc pisze. | |
| |
 |
Krążek Dołączył: 24 Sie 2008 Posty: 66 Skąd: Wałbrzych | Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 |
|
| | To wystarczy napisać a nie wydzierać się. | |
| |
 |
Cysio miszcz Wiek: 33 Dołączył: 15 Paź 2009 Posty: 10 Skąd: Lublin | Wysłany: Sro 21 Paź, 2009 |
|
| Ok | |
| |
 |
| |